Lopott motorokat foglalt le a rendőrség

lopott motorok lefoglalasa 2017 februarA budapesti rendőrök összesen 11 darab lopott motort és egy kerékpárt foglaltak le - olvasható a police.hu-n. A fővárosi nyomozók munkáját az osztrák és a Győr-Moson-Sopron megyei kollégáik is segítették.

A XX-XXIII. kerületi Rendőrkapitányság tizenkét rendbeli üzletszerűen elkövetett orgazdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást G. István, L. Géza és a szökésben lévő Jákli Péter és Budai Árpád ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az 55 éves farmosi G. István és a 47 éves monori L. Géza 2017. február 15-én 23 óra és 2017. február 16-án hajnali 4 óra között Bécsből egy bérelt kisteherautóval az osztrák fővárosból ellopott két motorkerékpárt szállított Magyarországra.

HIRDETÉS (x)

A lopott járműveket egy XXIII. kerületi telepre vitték és egy konténerben helyezték el. A két férfi még ugyanezen a napon 17 órakor újra kiutazott Bécsbe, ahonnan három szintén lopott motorral tért vissza.

A párost a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az M1-es autópályán igazoltatták, majd előállították őket. Közben a budapesti rendőrök kinyitották a konténert, ahol összesen nyolc nagyértékű motorkerékpárt és egy biciklit találtak. A két férfit kihallgatásukat követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek az ügyészség felé előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a két férfinak voltak bűntársai. Miután a rendőrök beazonosították őket elfogatóparancsot adtak ki a 45 éves budapesti Jákli Péter és a szintén 45 éves budapesti Budai Árpád ellen.

A két férfi szökésben van ezért a rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható Jákli Pétert és Budai Árpádot, tartózkodási helyükkel kapcsaltosan információval rendelkezik, hívja a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX-XXIII. kerületi Rendőrkapitányságát a 06 (20) 324 4130-as telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hétvégére végre igazán szép tavaszi idő kerekedett. Szakítva a régi útvonaltervezési szokásaimmal, reggelre hagytam az...
Bővebben...
Ennek az otthon maradós időszaknak is vannak előnyei, olyan dolgok is előkerülnek amikkel már régen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!