Harley-Davidson Low Rier S triplázott: 2016 legjobb gyári motorja lett

harley davidson low rider s 2016 best cruiser 5A Harley-Davidson S széria modellje, a Low Rider S tényleg valamit nagyon tud, ugyanis egymás után zsebeli be a díjakat a szakmai sajtótól.

Elsőként nyáron a Cycle World, majd szeptemberben a Motorcyclist Magazine is a legjobb cruisernek választotta, most pedig a Hot Bike Magazine választotta őt az év legjobb gyári motorjának. A díjeső nem véletlen, és el is áruljuk miért.

Kétségkívül a Low Rider S egy rendkívül jól sikerült, gyári custom motor. A Hot-Rod formulát alkalmazva a Harley-Davidson bátran építette hozzá a koromfekete karcsú vázhoz a Screamin’ Eagle 110 köb-inche Twin Cam motorblokkot. De itt még nem álltak meg, hanem olyan stílusbeli finomságokat is használtak, mind a Magnum Gold színű könnyű öntött alumínium kerekek, amelyek fényezését az 1960-as években használt versenyautók arany-tónusú magnézium kerekei inspirálták.

HIRDETÉS (x)

De a jellegzetes fejidom, első fényszóró és a choppereket idéző hátsó sárvédő is mind olyan elem, amely az összetéveszthetetlen stílusért felel.
Az igazság az, hogy a Harley-Davidsonnak sikerült egy olyan modellel előrukkolnia, amely a teljesítményt és a custom stílusjegyeket a legjobb kombinációban párosítja, és amire a motor piac és a motorosok már régóta ki voltak éhezve.

A szakma és bátran mondhatjuk, hogy a motorosok is egyetértenek abban, hogy a Low Rider S bivaly jó gép lett! A limitált elérhetőség pedig még csak tovább emeli presztízsét, értékét.

 harley-davidson-low-rider-s-2016-best-cruiser 1harley-davidson-low-rider-s-2016-best-cruiser 2harley-davidson-low-rider-s-2016-best-cruiser 3harley-davidson-low-rider-s-2016-best-cruiser 4harley-davidson-low-rider-s-2016-best-cruiser 6harley-davidson-low-rider-s-2016-best-cruiser 7

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...
Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!