A Yamaha Motor elnyerte első „German Design Award" díját a nemzetközi dizájnversenyben

yamaha german design award 2A Yamaha Motor nemrég bejelentette, hogy vezető YZF-R1 szupersport modelljét választották győztesnek a German Design Award verseny közlekedés kategóriájában.

Ez az elismerés egyben az első alkalom, hogy a Yamaha Motort erre a díjra jelölték, és több mint 4 000 jelölt közül nyertesnek választották, újoncként.

A German Design Award már a negyedik nemzetközi dizájn díj, amelyet az YZF-R1 (2015-ös tengerentúli modell) elnyert. Korábban a Good Design Award 2015, az iF Design Award 2016 és a Red Dot Award: Product Design 2016 díjakat hozta el.

HIRDETÉS (x)

A German Design Award esetében a Német Dizájn Tanács olyan termékeket ajánl a díjra a világ minden tájáról, amelyek elismerten kiváló dizájnnal rendelkeznek. Csak azok adhatják le jelentkezésüket erre a nemzetközileg elismert dizájn díjra, akik megkapják ezt az ajánlást. A „nyertes" cím a kiválóság elismerése, amelyet a zsűri ítél oda az egyes kategóriák kiválasztott jelöltjeinek.

Az új, vezető YZF-R1 szupersport modellt úgy fejlesztették ki, hogy a motorosok megtapasztalhassák vele az YZR-M1 MotoGP motor műszaki jellemzőit, és versenypályaszintű végsebességet érhessenek el vele.

A dizájn amellett, hogy az YZR-M1 megjelenését idézi fel, egyben a „Speed Racer" koncepció megújítása is, és az R-gének egy újabb ágát jelenti.

yamaha german design award 1

*A kép a 2015-ös tengerentúli YZF-R1 modellt ábrázolja

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...
Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!