Veszélyben a MAMI motorkerékpár-szerelő iskola!

mami motorszerelo iskolaA már 17 éve sikeresen működő MAMI Magyar Motorkerékpár Szakközépiskola és Szakiskola léte is pengeélen táncol, mint sok más alapítványi szakiskolának. A jövő évi szakmaszerkezeti döntés értelmében ugyanis egyetlen államilag támogatott helyet sem fognak kapni.

A 168 óra nemrég megjelent cikkéből többek között az is kiderült, az első csapást az okozta, hogy megvonták a szakképzési hozzájárulást az iskoláktól.

Máthé István és Lévay Károly alapították a MAMI-t még 1999-ben, s azóta képzik a jövő szerelőit. Az iskola kollégái mind hódolnak a motorversenyzésnek, ezért is hozták létre a MAMI Kupát, mely része a Magyar Motorsport Szövetség országos bajnokságának.

HIRDETÉS (x)

Számos motoros céggel szerződésük van, a Suzuki például az egész kelet-európai régióban a MAMI-ban képezteti a szervizeseket. De ott áll Talmácsi Gábor edzőmotorja is.

A 168 óra már említett cikkében Máthé István beszélt a MAMI feladatairól, jelentőségéről, hétköznapi életéről, s arról, miért is vannak olyan nagy bajban...

A teljes cikk itt olvasható!

Fotó: origo.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Napi kikapcsolódásként lapozgatni keztem egy reklámújságot.... és az alábbi részre lettem figyelmes. Fröccs Fajták... Kisfröccs, nagyfröccs,...
Bővebben...
Székesfehérvár megismeréséhez, hozzátartoznak a helyi események látogatása. Debrecen a karneválljáról hires, amit gyerekként, felnőttként én is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!