Miért nem ül magyar motoron James Hetfield?

berzeviczi norbert motor... nem tudja, mit veszít! A Daytona Beach-en lévő Biketoberfesten mutatják be azt a motort, mely eredetileg a Metallica frontemberének készült, magyar kezek által.

A csodálatos bőrmunkákért Berzeviczi Norbert (Noggdesign) bőrdíszműves a felelős, akivel az Eger Hírek készített interjút, melyből megtudtuk, hogy James Hetfield-é lesz a motor.

Akkor még ezt az információt szerettük volna közzétenni, majd kiderült, hogy sajnos a Metallica menedzsmentje visszamondta a megrendelést.

HIRDETÉS (x)

A Biketoberfesten (október 13-16.) természetesen lehet majd gyönyörködni élőben a magyar stáb alkotta motorban, melyet a floridai építőműhely megtart magának egy esetleges eladásig.

A csodamasinát Tóth Gábor (Florida) építette, a gravírozást Cseh Ferenc (Yeti Dekor) végezte, a festés pedig Szabó Erik munkáját dicséri.

Gratulálunk a srácoknak, hogy újra öregbítették hazánk hírnevét!

 

Forrás, fotó: hammerworld.hu; Berzeviczi Norbert facebook

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!