Elindul a Honda X-ADV sorozatgyártása!

HONDA X ADVA Honda Motor Europe vezetősége jóváhagyta az új, kategóriateremtő modell szériagyártását. Az X-ADV névre keresztelt, különleges kétkerekű 2017-ben kerülhet a márkakereskedésekbe.

Az újonc a 2015-ben, szintén Milánóban bemutatott City Adventure tanulmánymodell műszaki megoldásaira épül, azaz megőrizte kalandmotoros stílusát, de a mindenesekre jellemző praktikum, kényelem és teljesítmény segíti pilótáját a hétköznapokon és a hétvégi barangolásoknál.

Felegyenesedett üléspozíciója révén remek láthatóságot garantál a sűrű forgalomban és az ösvényeken, hosszú rugóútjaiból fakadóan pedig a legrosszabb minőségű útburkolaton is elboldogul.

HIRDETÉS (x)

Emellett az X-ADV használati értékét öt fokozatban állítható szélvédő és terepes bukósisak befogadására is alkalmas tárolórekesz növeli, minden adott tehát a gondtalan motorozáshoz.

Miként az X-ADV érkezése mutatja, a Honda továbbra is élen jár a fejlesztésekben, s hagyományaihoz hűen keresi az új utakat, hogy megkönnyítse és jobbá tegye az emberek életét. Igazodva az innovatív koncepcióhoz, az X-ADV a Honda különleges duplakuplungos váltójával lép majd színre.

A modell 2016 novemberében, a milánói EICMA motorkiállításon debütál, a seregszemle 2016. november 8. és 13. között várja a látogatókat. A műszaki adatokat a nemzetközi premiert követően hozza nyilvánosságra a márka.Honda X ADV

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!