A világelső versenyabroncs

A már piacra dobása előtt legendává vált GP Racer D211 trackday és országúti abroncsnak minden esélye megvan, hogy mérföldkővé váljon a nagy teljesítményű abroncsok között.

A Dunlop már ismert verseny gumiabroncsa, a D211 GP folyamatosan győzelmeket könyvelt el a világ minden táján a motorsport különböző szintjein, s most a GP Racer D211 is igazi, versenyeken kifejlesztett csúcstechnológiát juttat el a vásárlókhoz.

A Multi-Tread keverék technológiát, amely kimagasló tapadást és nagyfokú stabilitást biztosít, az átlapolás nélküli (JLB) technológiát, amely a kényelemet és a stabilitást segíti akár nagy sebességnél is, s a forradalmi NTEC rendszert, amely nyomás-beállítási opcióval rendelkezik, úgy fejlesztették ki, hogy a legelhivatottabb trackday fanatikusok és a vérbeli sportmotorosok igényeit egyaránt kielégítse. Ezek a technológiák együttesen teszik képessé a GP Racer D211-t, hogy a hihetetlen abroncs teljesítményt rugalmas, megbízható országúti teljesítménnyé alakítsa át.

HIRDETÉS (x)
A GPRacer D211 legfontosabb tulajdonságai:
  • Multi-Tread (MT) keverék, amely biztosítja a gyors bemelegedést, a nagy stabilitást fékezéskor, és teljes mértékben összpontosított visszacsatolást biztosít minden körülmény között
  • Az NTEC szerkezet lehetővé teszi a motoros számára az abroncs finomhangolását a nyomás állításával: országúti használathoz az abroncsot a gyártó által javasolt nyomásszintre kell állítani, száraz pályaviszonyok esetén le kell engedni.
  • A szövetbetét és a szövetváz által bezárt szög stabilizálja az abroncs oldalfalát a sima, érzékeny átmenet érdekében a maximális dőlésszögek között
  • A nylon futó szövetbetét és a folytonosan tekercselt aramid szálas szövetbetét kiküszöbölik a kerületi növekedést az alacsonyabb hőmérsékletű futásért és a nagy terhelés esetén is kiszámítható teljesítményért.
  • A nagysebességnél meglévő stabilitás és az ütéselnyelés hatékonyságának fokozásához átlapolás nélküli (JLB) technológiát alkalmaztak.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!