Majdnem lefejezte a kifeszített kábel a motorost

baleset monostorpalyiA szabályosan közlekedő debreceni motorost kis híján lefejezte egy útra kifeszített kábel Monostorpályiban augusztus 26-án, pénteken este.

Tamás annak köszönheti az életét, hogy lassú tempóban haladt és megfelelő védőruházatban volt felöltözve. 

A férfi a nyakán és a csípőjén szenvedett sérüléseket, de szerencsére már otthon gyógyul és próbálja feldolgozni a történteket.

Nagy szerencséje volt, hiszen a nyelőcsövét is eltörhette volna a kábel. Egyelőre járókerettel mozog, mert pontosan a csípőjére esett.

Ki(k) a felelős(ök) mindezért? Még nem tudni, mert ahogyan a Hajdú Online cikkéből kiderül, még ott tart a dolog, hogy senki sem látott semmit, még a térfigyelő kamerák sem, mert a baleset helyszínére nem látnak rá.

HIRDETÉS (x)

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányságon foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indult nyomozás, és az elkövető egyelőre ismeretlen.

Mégis hogy történhet ilyen, hogy egy telefon- és internet kábel csak úgy lóg a levegőben? Azt is olvashatjuk, hogy a HAON információi szerint az "... önkormányzat által rendelt munkálatokat társadalmi munkában végezték, ezért is különösen kellemetlen ez az ügy".

Valahogyan a "kellemetlen" szó helyett másikat használnék! 

Mindenesetre, Tamásnak fizikailag és lelkileg gyógyulást kívánunk!

Forrás: www.haon.hu

Fotó: www.haon.hu, Magánarchívum: Derencsényi István

 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...
Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!