Két motoros rendőr ütközött egymásnak

motoros rendorbalesetEgy kerékpáros fedélzeti kamerája véletlenül rögzítette az esetet, amikor két motoros rendőr motorja összeakadt, és egymásra borultak. A videót azóta már több mint 35 000-en látták.

 

Katman, aki az Onus News Service YouTube csatornát üzemelteti, nem kicsi elégtételt érzett, amikor rájött, hogy a kerékpárjára szerelt kamerája teljes egészében rögzítette az esetet, amint két motoros rendőr épp pórul jár. Egyikük olyan szorosan próbált befordulni társa mellé egy benzinkút parkolójában, hogy a két motor egymásba akadt, és dominóként dőltek el.

Katman, aki a dél-kaliforniában él és onnan töltögeti fel leleplező videóit az internetre, Torrance városkában rögzítette az esetet. Miután egy harmadik motoros rendőr segített felállítani a két felborult motort, a kamerás nem is bírta ki beszólás nélkül:

HIRDETÉS (x)

- Srácok, ugye nem ittatok? - kérdezte.
- Mit gondolsz? - válaszolta az egyik rendőr.
- Nem tudom... mit szólnátok egy szondához?

A rendőrök nyilván nem örültek a közönségnek - pláne, ha tudták volna, hogy a világhálóra is felkerülnek - de végül a felek udvariasan elköszöntek egymástól.

Nézd meg a videót itt:

Persze azt nyilván Katman is tudta, hogy a rendőrök sosem fújnák meg a szondát, hiszen - még ha ittak is - nem szolgáltatnának bizonyítékot saját maguk ellen.

Te motoroztál már ittasan? Szerinted a rendőrök alkoholos befolyásoltság alatt álltak vagy csak véletlen baleset volt?

Ha van véleményed, oszd meg velünk az ittas vezetésről szóló fórumban!

 

Forrás: Pinac

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...
A hosszú hétvége nagy részét Pilismaróton töltöttük a Szobi Révnél. Ezúttal nem motoros találkozó volt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!