Két motoros rendőr ütközött egymásnak

motoros rendorbalesetEgy kerékpáros fedélzeti kamerája véletlenül rögzítette az esetet, amikor két motoros rendőr motorja összeakadt, és egymásra borultak. A videót azóta már több mint 35 000-en látták.

 

Katman, aki az Onus News Service YouTube csatornát üzemelteti, nem kicsi elégtételt érzett, amikor rájött, hogy a kerékpárjára szerelt kamerája teljes egészében rögzítette az esetet, amint két motoros rendőr épp pórul jár. Egyikük olyan szorosan próbált befordulni társa mellé egy benzinkút parkolójában, hogy a két motor egymásba akadt, és dominóként dőltek el.

Katman, aki a dél-kaliforniában él és onnan töltögeti fel leleplező videóit az internetre, Torrance városkában rögzítette az esetet. Miután egy harmadik motoros rendőr segített felállítani a két felborult motort, a kamerás nem is bírta ki beszólás nélkül:

HIRDETÉS (x)

- Srácok, ugye nem ittatok? - kérdezte.
- Mit gondolsz? - válaszolta az egyik rendőr.
- Nem tudom... mit szólnátok egy szondához?

A rendőrök nyilván nem örültek a közönségnek - pláne, ha tudták volna, hogy a világhálóra is felkerülnek - de végül a felek udvariasan elköszöntek egymástól.

Nézd meg a videót itt:

Persze azt nyilván Katman is tudta, hogy a rendőrök sosem fújnák meg a szondát, hiszen - még ha ittak is - nem szolgáltatnának bizonyítékot saját maguk ellen.

Te motoroztál már ittasan? Szerinted a rendőrök alkoholos befolyásoltság alatt álltak vagy csak véletlen baleset volt?

Ha van véleményed, oszd meg velünk az ittas vezetésről szóló fórumban!

 

Forrás: Pinac

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!