Névadó támogatói szerződés a 220 Volt és a H-Moto Team között

2016 H Moto Team Névadó támogató1Újabb, nagyon komoly lépést tett előre Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata. A H-Moto Team komoly tárgyalásokat követően egyéves, névadó támogatói szerződést írt alá a 220volt Magyarország Kft-vel, ami 2017 végéig meghosszabbítható.

Ezzel a megállapodással a versenysporton kívül az utánpótlás nevelésére létrehozott, immáron 220 Volt H-Moto Team Akadémia anyagi háttere is biztosított az elkövetkezendő időszakra.

A H-Moto Team keresett meg minket a névadó támogatási lehetőséggel kapcsolatban. Az első tárgyalásokat követően már egyértelműen jó lehetőségnek gondoltuk a közös együttműködést. Bízom benne, hogy olyan szerződést kötöttünk, amely mindkét fél számára jövedelmező lesz.

Számunkra nagyon fontos volt, hogy ezzel a megállapodással a 220volt, mint brand, még szélesebb körben válhat ismerté, ezáltal még sikeresebb lehet.

A sikeres együttműködéssel abban is segíteni tudunk, hogy a csapat akadémiáján minél több fiatal köteleződjön el a motorsport irányába.

HIRDETÉS (x)

Az első időszakra vonatkozóan külön elvárásokat nem támasztottunk a H-Moto Team felé, elfogadtuk a csapatvezetők által megfogalmazott célokat, bízunk a H-Moto Team szakmaiságában – jelentette ki a szerződés aláírását követően Bánhidi Csaba, a 220volt ügyvezetője.

A valamennyi korosztályban érdekelt motoros gárda nevében a tulajdonos, Kelemen Krisztián és a csapat egyetlen Európa-bajnoka, Győrfi Alen látta el kézjegyével a névadó támogatói szerződést.

Nagyon reméljük, hogy ez az aláírás csak a legelső lépés volt a hosszú közös munkánk során. Immár minden a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy utánpótlásbázisunkat, a 220 Volt H-Moto Team Akadémiát működtessük, így lehetőségünk legyen a jövő magyar motorversenyzőinek kinevelésére – fogalmazott Kelemen Krisztián.

A csapat a kommunikáció terén is új utakra lépett, és mostantól fogva a médiában való megjelenésért a Pole Positions Kft. felel, ezen belül Molnár Ádám látja majd el a sajtófőnöki teendőket.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!