Miért ne motorozzunk egyedül?

motorbaleset1Az esetek nagy részében persze kivitelezhetetlen, hogy mindig párban vagy többen induljunk útnak, de legalább valaki tudja rólunk, hová készültünk motorral. Az alábbi esetből kiderül, miért ennyire fontos!

Július 20-án szörnyű esethez riasztották Nagykőrösön a tűzoltókat, írja a 24.hu. A hír szerint „... holttestet találtak a Kárpát és a Biczó Géza utca kereszteződésében.

A kétkerekű vezetője a motor alá szorult, a járművet a rendőrség kérésére a katasztrófavédelem emberei emelték le az áldozatról – tudtuk meg Csámpai Attilától, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.

A motoros vélhetően napokkal ezelőtt hajthatott árokba.”

HIRDETÉS (x)

Sok kérdést felvet, ami történt, hiszen a legrosszabb, hogy állítólag napokig ott feküdt a motoros az árokban, akit senki nem vett észre időben.

A hozzátartozói, barátai pedig, ha nem tudták, hová indult, bárhol kereshették, mert nem tudták az útvonalát.

Ez mind csak hangosan gondolkodás, feltételezés, de bele hasít az emberbe, hogy „mi lett volna, ha...”. És tényleg mennyire fontos, életbe vágó lehet, hogy tudjunk egymásról!

Képünk illusztráció: langlovagok.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Leponyvázás után szembesültem vele, hogy a motorom egy póktanya, lógtak a hálók keresztül-kasul, és a...
Bővebben...
Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!