Halálos motorbaleset szemtanúit keresik

halalos motoros baleset gyulafiratotA 2016. május 29-én Gyulafirátóton történt halálos kimenetelű közúti baleset egyik motoros résztvevője kérte a segítségünket további szemtanúk keresésében.

 

Ahogy arról már korábban is írtunk, egy motoros nő volt a halálos áldozata annak a közűti balesetnek, amely a 82-es főút 4. kilométerénél történt. A balesetet okozó audis áttért a szembejövő sárba, és az ott szabályosan közlekedő motoros tárasággal frontálisan ütközött.

A két motorkerékpáron három ember sérült meg, közülük, az egyik egy győrújbaráti motoros hölgy, Berki Mariann volt, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette.

HIRDETÉS (x)

A nyomozás még folyik, ezért a rendőrség azt kéri, hogy aki tanúja volt a balesetnek, jelentkezzen a Veszprém Megyei Rendőr Főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a +36-88/428-022-es számot vagy a névtelenségét megőrzendő a Telefontanú zöld számát a nap 24 órájában hívhatja a +36-80/555-111 számon.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...
Neked feltűnt, hogy a vadlibák olyanok, mint a motorosok? Mindig csapatban járnak, alakzatban vonulnak és...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!