Új Husaberg cuccok 2010-ben is

Újabb nagyszerű termékekkel rukkol elő a svéd cég 2010-ben. Nemcsak új motorokkal találkozhatunk a felhozatalban, hanem rengeteg új alkatrésszel, és ruházati cikkekkel is.

Az alkatrészek olyan lehetőségeket biztosítanak a vásárlóknak, mellyekkel sokkal erősebbé, gyorsabbá, könnyen motorozhatóvá, dekoratívabbá tehetik motorjaikat. A legújabb és legmeglepőbb újdonság az automata váltó, amivel a motoros 100%-ig a vezetésre tud koncentrálni, így energiát spórolhat.

Emellett itt van az új Supermoto Model. Az FS 570-est már "Anti-hopping" kuplunggal szerelték fel, ami egy különleges rendszer, főleg krosszosoknak találták ki. A rendszer lényege az, hogy a kuplung behúzása nélkül el lehet érni, hogy a kerék leblokkoljon, így intenzívebben lehet bevenni a kanyarokat a motorral. A Husaberg Enduro Factory Team és az Akrapovic együttműködésével megszületett egy titánium kipufogó rendszer is, ami az alacsonyabb hanghatás ellenére szép 4 ütemű hangot ad a motornak.

HIRDETÉS (x)

Az új 2010-es ruha kollekció (Leisure Wear Collection) nagy választékot biztosít mind az offroad, mind az utcai motorozás kedvelőinek, és találhatunk új tervezésű, egyrészes bőrruhát is a kollekcióban. Ezen kívül rengeteg egyéb kiegészítő is kapható, még utazótáska is a kisebb-nagyobb utazásokhoz.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!