Mozgóképes KRESZ-vizsgakérdések

kresz tablakMájus végétől a jogosítványt megszerezni kívánók új kihívással néznek szembe: mozgóképes kérdések is lesznek a hatósági KRESZ-vizsgán.

Az E-Educatio Információtechnológia Zrt. és a Nemzeti Közlekedési Hatóság együttműködésének eredményeképpen jött létre az új rendszer.

A legtöbb kategória esetében a Közlekedési alapismeretek számítógépes elméleti vizsgája során két (egy egypontos és egy hárompontos) vizsgakérdésnél mozgóképes kérdés kerül alkalmazásra.

HIRDETÉS (x)

A mozgóképes animációk 8-10 másodperc hosszúságúak, így a hatósági vizsgán akár többször is megtekinthetőek, de a válaszadásra összesen ezeknél a kérdéseknél is csak egy perc áll rendelkezésre.

Nem változik a vizsgán feltett összes kérdés darabszáma, összes pontértéke és a megfelelés ponthatárai.

Az eduKRESZ oldalán a vizsgakérdések (köztük a mozgóképesek is) válaszok nélkül, véletlenszerűen generált kérdéssorok formájában továbbra is megtekinthetőek.

A hatósági vizsgán előforduló kérdések (így a mozgóképesek is) továbbra is szerves részét képezik az eduKRESZ tananyagoknak – a teljes elméleti képzést megvalósító e-learning tananyagoknak, és a vizsgafelkészítő tesztalkalmazásoknak egyaránt.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!