Mozgóképes KRESZ-vizsgakérdések

kresz tablakMájus végétől a jogosítványt megszerezni kívánók új kihívással néznek szembe: mozgóképes kérdések is lesznek a hatósági KRESZ-vizsgán.

Az E-Educatio Információtechnológia Zrt. és a Nemzeti Közlekedési Hatóság együttműködésének eredményeképpen jött létre az új rendszer.

A legtöbb kategória esetében a Közlekedési alapismeretek számítógépes elméleti vizsgája során két (egy egypontos és egy hárompontos) vizsgakérdésnél mozgóképes kérdés kerül alkalmazásra.

HIRDETÉS (x)

A mozgóképes animációk 8-10 másodperc hosszúságúak, így a hatósági vizsgán akár többször is megtekinthetőek, de a válaszadásra összesen ezeknél a kérdéseknél is csak egy perc áll rendelkezésre.

Nem változik a vizsgán feltett összes kérdés darabszáma, összes pontértéke és a megfelelés ponthatárai.

Az eduKRESZ oldalán a vizsgakérdések (köztük a mozgóképesek is) válaszok nélkül, véletlenszerűen generált kérdéssorok formájában továbbra is megtekinthetőek.

A hatósági vizsgán előforduló kérdések (így a mozgóképesek is) továbbra is szerves részét képezik az eduKRESZ tananyagoknak – a teljes elméleti képzést megvalósító e-learning tananyagoknak, és a vizsgafelkészítő tesztalkalmazásoknak egyaránt.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!