Sidi még a sarki közértbe is motorral megy majd

harley davidson sidi tankcsapda 1Sidi, a Tankcsapda gitárosa, éppen most éli a mézesheteket legújabb társával, a nemrég vásárolt Harley-Davidson motorjával.

 

A rock and roll és a lázadás mindig is együtt járt, így természetszerű volt, hogy Sidi-t is elérte és magával húzta. Ebben nem kevés szerep jutott, az Open Road Fest-nek, ahol a ’Feel the Freedom’ életérzés Sidi-t is magával ragadta.

Sidi elmondása szerint ez nem egy hirtelen fellángolás, hanem hosszú út vezetett idáig. A koncerteken és a nyári fesztiválokon, illetve a barátai felől is megcsapta őt a motoros életstílus szele, az életérzés, amelyet talán a legkönnyebben a szabadsággal lehet azonosítani.

HIRDETÉS (x)

Hogy miért éppen egy Harley? – „mindig is ez a klasszikus chopperes vonal vonzott”, ezt bizonyítja az is, hogy végül a választása a Heritage Softail Classic modellre esett, amely a Harley-Davidsonok között is az egyik legnagyobb klasszikus.

A vasparipát pedig hol máshol is törhette volna be, mint szülőföldjén, az Alföld rónaságait szelve. Az első közös kalandokon már túl vannak, de ez még csak a kezdet. Kezdődik a fesztiválszezon és a rengeteg fellépés, ahová újdonsült kétkerekűjén fog megérkezni, sőt a nyáron még egy horvátországi motoros túra is tervbe van véve. Ha pedig rock and roll és motorok, a Tankcsapda májusban megjelenő dokumentumfilmjéhez készült klip forgatásán ellőtt képek is tanúskodnak róla, hogy a klipben komoly szerephez jut majd a paripa.

Záró kérdésünkre, miszerint mit jelent számára ez az új szenvedély, Sidi mosolyogva csak annyit felelt: „amikor beröffentem a motort, felülök és elindulok, akkor csak azt érzem, hogy most minden rendben van.”

harley-davidson-sidi-tankcsapda 2harley-davidson-sidi-tankcsapda 3

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!