A freestyle világbajnok trükkjei

Ha freestyle motorozásról esik szó, akkor Chris Pfeiffer neve minden rajongónak azonnal beugrik. A BMW F 800-assal trükköző, 38 éves német férfi megnyerte az utolsó három Stunt Riding EB-t, a legutóbbi két Beltéri Streetbike Freestyle Világkupát és a világhírű amerikai Stuntwars sorozaton is győzedelmeskedett. A háromszoros freestyle Európa- és kétszeres világbajnok most egy különleges DVD-n mutatja be legmerészebb trükkjeit.

Pfeiffer az utóbbi években különböző show-kal turnézta körbe a világot, ahol extrémsport-kedvelők ezrei láthatták inspiráló és életveszélyes trükkjeit. Az utazásokon Chris állandó társa egy osztrák TV- és videó producer Bernd Hupfauf volt, aki minden mutatványt dokumentált és ezeket a felvételeket egy lélegzetelállító új DVD-n állította össze. A Stunting for Life egy igazi adrenalin bomba a sportág rajongóinak, amely betekintést enged Chris Pfeiffer izgalmas világába.

Bernd – aki egyben Chris menedzsere is – reméli, hogy a kiadvánnyal sikerül megmutatnia Pfeiffer személyiségét, aki elhatározta, hogy a végsőkig kitolja a freestyle határait, amivel már eddig is nagyon sok tisztelőt szerzett, mind a sportrajongók, mind pedig a versenytársak között.

 

HIRDETÉS (x)

„A DVD elkészítése egy nagyon nagy dolog a számunkra” – mondta el Bernd. „Azt szerettük volna elérni, hogy a mozin keresztül átjöjjön a néző számára Chris hangsúlyossága a sportágban és egyben újításai, műsorainak hangulata is. Az elmúlt három és fél hónapban több mint 100 órányi felvételt néztünk végig és ezekből válogattuk ki a legjobb részeket, amik végül felkerültek a lemezre”- tette hozzá a menedzser.

A DVD 80 percnyi tömény akciót tartalmaz Chris Pfeiffer utazásainak, műsorainak és versenyeinek legemlékezetesebb jeleneteiből összeválogatva. Aki eddig csak fényképen látta akció közben a motorost, annak teljesen új távlatokat nyit majd ez a film. A DVD-n – amellett, hogy Chris gyakran a fizika törvényeit meghazudtoló „combo”- it láthatjuk – bemutatja a nézők reakcióit is.

Chris Pfeiffer saját filmjéről így nyilatkozott: „El vagyok ragadtatva a végeredménytől, főleg, hogy tudom, mennyi munka áll mögötte. Furcsa látni az utóbbi 3-4 év munkáját egy ilyen kiválóan összerakott filmben. Nagyon remélem, hogy minden BMW-s és freestyle-fanatikus annyira élvezi majd a DVD-t, mint én magam” – mondta el Pfieffer.

A rajongóknak a DVD-n kívül már az új BMW F 800 modellre sem kell tovább várniuk. A bajor gyártó nemrégiben mutatta be annak a BMW-nek az utcai ikertestvérét, amelyen Chris megnyerte a 2006-os Stuntwars sorozatot. Az olasz EICMA motor show-n a rajongók végre szemtől-szemben is láthatták a 87 lóerős motort. A BMW Motorrad Chris aláírásával ellátott prototípusa nagy népszerűségnek örvendett a Milánóban rendezett eseményen.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!