Egyedi felnivel a mellrák ellen

egyedi felnivel a mellrak ellenAz amerikai, egyedi motorkerékpár felniket gyártó és forgalmazó Renegade Wheels rendhagyó formában igyekszik segíteni az aktivistákat a mellrák elleni harcban.

A cég vezetői úgy gondolták, hogy segítő szándékukat egy egyedi felni megtervezésével és legyártásával teszik kézzelfoghatóvá. A különleges felnik eladásából befolyó összegek nagy részét közvetlenül a „Susan G. Komen gyógyulásáért” elnevezésű, non-profit szervezetnek ajánlják fel.

A különleges motorkerékpár-alkatrész 21”-os átmérőben, és 3”-os szélességben készül, mely a teljesen krómozott kivitelezés mellett küllőiben a mellrák elleni küzdelem jelképét, a rózsaszínű szalagot formázza meg nagyon esztétikus, és feltűnő módon. A rózsaszín szín helyett természetesen egyéb színekben is kapható.

HIRDETÉS (x)

Az „Susan G. Komen gyógyulásáért” alapítvány honlapja a következő linken tekinthető meg: ww5.komen.org. Akit pedig a Renegade Wheels egyéb egyedi felnijei érdekelnének, virtuális kirándulást tehet a custom kerekek világában is itt: www.renegadewheels.com

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szoktam mondani, hogy az elhatározás, a kitartás, meg mittomén mik visznek előre. Meg hogy bizonyos...
Bővebben...
Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!