Bridgestone Battlax abroncsok a Kawára!

Kawasaki Ninja ZX 10RA Bridgestone bejelentette, hogy a Kawasaki Ninja ZX-10R1 superbike motor 2016-os modelljeit Bridgestone Battlax Racing Street RS10 gyári abroncsokkal szerelik.

A Ninja ZX-10R sportmotor a legjobban teljesítő motor volt a Superbike GP 2015-ös futamain, így a megállapodással a Bridgestone is jelentősen hozzájárul a sportmotor pályán nyújtott teljesítményéhez.

Noha eredetileg közúti használatra tervezték őket, a Bridgestone Battlax Racing Street RS10 abroncsok kiválóan teljesítenek a sportpályán.

Nem véletlenül: a Bridgestone több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik a sportágban, mint a MotoGP, a gyorsasági motorversenyek legmagasabb kategóriájának hivatalos abroncs beszállítója.

A vállalat ráadásul a MotoGP Technológia tapasztalatait szintén felhasználja a motorabroncsai fejlesztése során, így a gumik még jobb tapadást biztosítanak száraz útfelületen, így a versenyzők egyre jobb köridőket érhetnek el rajtuk.

HIRDETÉS (x)

Az abroncsok kiváló kezelhetőséget és stabilitást nyújtanak, így kanyargós utakon is biztosan kormányozható marad a motor.

A Bridgestone folyamatosan dolgozik azon, hogy a jövőben újabb gyártók lássák el gyári tartozékként Battlax abroncsokkal a motorjaikat.RACING STREET RS10FRACING STREET RS10R

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten megint nem volt motorozás, pedig az időjárás miatt akár lehetett volna. A nyakamba...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!