Vmax karácsonyra

yamaha new vmax 711Mérföldkőhöz érkezett a Vmax hazai története. Szombaton délben átadták az első hazai tulajdonos interneten rendelt motorját.

Amióta elindultak a pletykák a szinte kultusszá vált Vmax lehetséges újjászületéséről, az izgalom és találgatások sora a tetőfokára hágott. Hogy a siker pontosan minek köszönhető, nem lehet tudni. A 2008-as roadshow során bemutatott zászlóshajónak számító modell látványa is igazán egyedi, de már megjelenése előtt terjengő legendák száma is végtelen.

A sörözőkben és online fórumokon éjszakákba nyúló beszélgetések zajlanak róla a mai napig, miközben a piacon egyedülálló módon elindult a foglalási lehetőséget nyújtó website is. Az oda feltöltött különleges képek és a San Diego-ban kirobbanó sikert arató sajtóbemutató is rásegített az új legenda születésének. A motorosok tömkelege rajong világszerte a Yamaha új izomgépéért.

HIRDETÉS (x)

Nem csoda, hogy debütálása óta már több, mint 1750 új Vmax modellt adtak el Európa szerte. A Yamaha azonban csupán korlátozott darabszámban gyártja ezt az új gépet, ezért hamarosan a teljes 2009-es mennyiség eladásra kerül. Ezt követően már csak a 2010-es gyártásból lehet rendelni.

Az érdeklődés Magyarországon is meghaladja az előzetes várakozásokat. Gazdasági válság ide vagy oda, az importőrnek a gyár segítségét kellett kérnie, hogy a jelentkező igényeket az első éves gyártási mennyiségből kiszolgálhassák. Jelenleg 17 ügyfél rendelte meg motorját, és várja, hogy a 2009-es szezon során végre át is vehesse azt.

Az első hazai tulajdonos 12 éves kora óta motorozik, főképp sportmotorokon. Vágya az volt, hogy végre egy olyan különleges stílusú, utcai motorra ülhessen, aminél a teljesítményről sem kell lemondania. Az egyedi, Dragon feliratú kis fémlemezt szombaton a sajtó jelenlétében szerelte fel vadonatúj motorjára, miután átvette aminden új Vmax tulajdonosnak járó ajándékdobozt. A dobozkában egy DVD is van, amely bemutatja a Vmax történelmét, valamint minden új tulajdonos egy személyre szabott Vmax katalógust is talál a csomagban.

A motorátadás után megtekinthettük a 2009-es Yamaha modelleket is a Yamaha Harmati szalonjában. Azoknak a hölgyeknek, akik új motor vásárlásán törik a fejüket jó hír, hogy az új Yamaha XJ6 pont nekik lett kitalálva. A látványos, sportos külső mellé alacsony ülés és ezzel együtt alacsony súlypont is társul, így a motor nagyon könnyen kezelhető lett. Akár kezdőknek, akár alacsonyabb motorosoknak nyugod szívvel ajánlhatom.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!