2016-ban beszerezheted a BMW okostelefon-tartóját!

Rácz Edina - . Motoros hírek

bmw okostelefon tarto 2016Navigálás, telefonálás, zenehallgatás és sok más lehetőség - a modern okostelefonok képességei szerteágazóak és tökéletesek arra, hogy a motorozást még komfortosabbá és eseménydúsabbá tegyék.

Ezért a BMW Motorrad egy okostelefon-tartót tervezett, amellyel egy legfeljebb 5" nagyságú készülék gyorsan és biztonságosan a kormánybilincsekhez rögzíthető, így szavatolva az optimális láthatóságot és kezelhetőséget.

Segítségével a motoros igénye szerinti irányban, mind függőlegesen mind vízszintesen rögzíthető a készülék.

Az okostelefon-tartót a BMW Motorrad Navigator V konzoljával (kiegészítő tartozék) lehet a motorkerékpárra szerelni.

HIRDETÉS (x)

A robusztus, műanyag kemény tok nemcsak a portól és a víztől védi az okostelefont, hanem egyúttal a lehető legjobb láthatóságot is biztosítja az átlátszó és tükröződésmentes, hajlékony fóliás betekintő ablakának köszönhetően.

Az áramellátás a motorkerékpár elektromos csatlakozóján (extrafelszerelés), a töltés pedig micro-USB-n keresztül, vagy ha a készülék támogatja, akkor vezeték nélkül a Qi szabványnak megfelelően történik. Utóbbinál a megfelelő energiaátvitelt az elektromágneses indukció szavatolja, a töltés folyamatáról pedig egy LED ad visszajelzést.

A csúszást, rezgést és rázkódást gátló zselés betét gondoskodik az okostelefon biztonságos és gondos elhelyezéséről, továbbá a hőelvezetésről.

Az új BMW Motorrad okostelefon-tartó várhatóan 2016 második negyedévében lesz elérhető.

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS