Itt az új BMW Navigator Street!

bmw navigator street 2015Az új Navigator Street-tel a BMW Motorrad egy kedvező árú, belépő szintű navigációs készüléket mutat be azon motorkerékpárjaihoz, amelyekhez a navigáció előkészítés opció nem elérhető.

Az új Navigator Street kiegészíti a jelenlegi kínálatot, így a BMW Motorrad Navigator V továbbra is elérhető marad.

A Navigator Street nagy fényerejű, 4.3" érintőképernyője kesztyűben is magabiztosan kezelhető, továbbá napsütésben is kiválóan leolvashatók a kijelzőn látható adatok.

HIRDETÉS (x)

A Bluetooth-kapcsolattal ellátott navigációs rendszer képes a navigáló utasításokat a sisakba továbbítani, mindemellett a bukósisakba épített kommunikációs rendszert használva a motoros hívásokat is kezdeményezhet, valamint fogadhat.

Például a motoros közvetlenül felhívhat egy szállodát vagy éttermet (POI) (ez a funkció csak a kommunikációs rendszerrel együtt használható).

A navigációs készülék előre telepített európai vagy észak-amerikai térképpel érkezik, valamint örök érvényű hozzáféréssel a frissítésekhez. A motoros kényelmesen megtervezheti útvonalait számítógépén keresztül a BaseCamp program segítségével, amelyet ingyenesen letölthet a www.garmin.com/besecamp oldalról. A Navigator Street 8 GB-os memóriája egy kiegészítő SD kártyával tovább bővíthető.

A Navigator Streetben megvalósított Trip Technology segítségével - amely a Via és a Shaping Points opciókat használja útvonal tervezés és navigálás során - a motoros hosszú és részletes túraútvonalakat tervezhet.

A Shaping Points az útvonal pontosítását segíti anélkül, hogy a navigálás alatt ezeket közbenső úti célként megemlítené. Két úti cél (Via) között összesen 150 Shaping Points helyezhető el (mindezt kizárólag a BaseCamp program segítségével, számítógépen lehet beprogramozni, a navigációs készülék ezt nem teszi lehetővé). A „Winding Road" opciót használva a Navigator Street a lehető legkanyargósabb útvonalat tervezi.

A BMW Motorrad Navigator Street különleges navigációs extrákat tartalmaz, mint a 3D-s kereszteződés-megjelenítés sávváltás asszisztenssel és a TracBack funkció. Az osztott képernyőn megjelenő 3D-s kereszteződés optimális orientációt biztosít összetett kereszteződéseknél, a TracBack funkció pedig lehetővé teszi, hogy a motoros az éppen megtett útvonalon visszatérhessen a kiindulóponthoz.

A SKIP funkció segítségével kihagyhatók a megadott útvonalpontok, az autópálya POI-k pedig információt szolgáltatnak a következő kijárat környékén található benzinkutakról és éttermekről.

A vadonatúj BMW Motorrad Navigator Street integrált utazó számítógéppel is rendelkezik, amely iránytűt és sebességhatár kijelzést tartalmaz.

A motorkerékpáros túraútvonalak további költségek nélkül elmenthetők és megoszthatók a Garmin Adventures segítségével (a BaseCamp funkciója). A BaseCamp használatával az útvonalpontok összekapcsolhatók geotag-ekkel ellátott fényképekkel, YouTube videókkal és további szolgáltatásokkal, amelyek online továbbíthatók. A Garmin Adventures-nek köszönhetően a felhasználók értékelhetik és letölthetik motoros társaik útvonalait, ráadásul elolvashatják beszámolóikat is.

A navigációs készülékcsomag részét képező tartó segítségével a Navigator Street bármelyik olyan BMW motorkerékpárra biztonságosan rögzíthető, amelyhez nem rendelhető a gyári navigáció előkészítés opció. Úgy tervezték, hogy az összes BMW Motorrad által forgalmazott motorkerékpáros tartókonzolhoz (a csomag nem tartalmazza) illeszkedjen, továbbá 12 V-os töltőkábellel látták el, amely az opcionális csatlakozó dugaljjal használható, ezáltal a motorkerékpár az elektromos rendszerén keresztül biztosítja a működéshez szükséges energiát a Navigator Street számára.

A BMW Motorrad Navigator Street készüléket integrált lítium-ion akkumulátorral látták el, amelyet menet közben a motorkerékpár elektromos rendszere tölt, egyéb esetben számítógépen keresztül mini USB kábel segítségével vagy az opcionálisan elérhető töltővel tölthető.

A BMW Motorrad Navigator Street tartozéka a mini USB kábel, a készüléktartó 12 V-os töltőkábellel, és a felár nélküli örök érvényű frissítéssel ellátott telepített térkép.

A BMW Motorrad Navigator Street javasolt, bruttó kiskereskedelmi ára 2015 októberében 135 066 Ft.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!