Motorosnak és motorjának tervezett sátor

02 sator motornak isEléggé motorőrültnek érzed magad ahhoz, hogy kedvenc géped mindentől megóvd egy hosszabb túra során? A megoldás, az egy, illetve két személy részére készült motoros sátor, ahol külön hely van biztosítva a motorkerékpárnak is.

A Redverz Gear nevű cég bemutatta legújabb termékét, a Solo Expedition elnevezésű motoros sátrat azok számára, akik tökéletesíteni szeretnék motoros kalandozásaikat. A Redverz által tervezett sátor a korábbiaknál könnyebb, és kisebb csomagméretű, így a legjobb választás a motoros kempingezéshez. Ez a változat az egyszemélyes túrákhoz való, mivel egy alvóhely lett kialakítva benne. Amellett lett kompakt, hogy belül mégis tágas teret kínál. A legendás Redverz garázs változatlan maradt, így szélessége és magassága is bőven elég ahhoz, hogy egy teljesen felpakolt motort kényelmesen el lehessen helyezni benne.

A cég másik alternatívája a teljes, túrázók és gépük lefedésére az Atacama Expedition sátor, melyben akár három személy is elférhet, akár keresztben, akár hosszában. Bár az egy motorra jutó személyek száma ritkán több kettőnél, így legalább jut hely bőségesen a csomagoknak is. A motornak fenntartott helyen kényelmesen lehet tárolni a gépet, javításokat végezni, vagy várni a vihar végét.

HIRDETÉS (x)

Az egyedül véghezvitt utazás a legegyszerűbb, akárcsak a Solo Expedition sátor. A kétsarkú konstrukció könnyű összeszerelést biztosít, és a szintén könnyű szétbontás után az összecsomagolás sem egy kínszenvedés. A dupla falú kialakítás és az alvó rész előtti tér maximális éjszakai komfortot és védelmet biztosít a viszonylag kis alapterület ellenére is.

Mindkét bejárati résznél található szúnyogháló és sátorajtó panel, melyek segítségével kivitelezhető a teljes lezárás a megfelelő szellőzés és a bogarak távol tartása mellett.

A Solo Expedition sátor hozzávetőlegesen 126 000 Ft, míg az Atacama Expedition ára 140 000 Ft. További információk a www.redverz.com találhatók.01 sator motornak is03 sator motornak is04 sator motornak is05 sator motornak is06 sator motornak is

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!