Először női csapat a BMW GS Trophy-n!

bmw motorrad international gs trophy 2016A BMW Motorrad GS Trophy történetében először állhat rajthoz női csapat a jövőre megrendezendő versenyen.

A BMW Motorrad kétévente rendezi meg amatőr túraendurósok számára az egyedülálló élményt nyújtó BMW Motorrad GS Trophy-t.

A megmérettetés 2016 tavaszán esedékes döntőjén – először a GS Trophy történetében – egy kizárólag női versenyzőkből álló, háromfős csapat is bizonyíthatja tudását.

A döntő helyszínén, Délkelet-Ázsia rendkívüli izgalmakat ígérő tájain, azok a hölgyek állhatnak rajthoz a csapat tagjaként, akik a 2015. szeptember 9-e és 16-a között Dél-Afrikában megrendezett selejtezőn a legjobbaknak bizonyulnak.

A kvalifikációra a BMW minden amatőr endurós hölgy jelentkezését várja – esetükben, ellentétben a férfiakkal, nem feltétel az, hogy BMW GS tulajdonosok legyenek.

HIRDETÉS (x)

A koncertekkel, partikkal és a BMW Enduro Academy tréningjeivel egybekötött döntő előszobájába bárki bekerülhet, aki június 26-áig leadja nevezését a GS Trophy weboldalán.

A jelentkezők közül a BMW Motorrad zsűrije – figyelembe véve a nevezők motorozási készségeit és csapatmunkára való alkalmasságát – választja ki azt a 10 motorost, aki a BMW Motorrad költségén a dél-afrikai selejtezőre utazhat.

A GS Trophy döntőjén vegyes vagy férfi csapatokban indulni szándékozó magyar motorosok, a 2016-os döntőre a kelet-közép-európai selejtezőjében szerezhetnek kvótát.

A kvalifikációra augusztus 28-a és 30-a között kerül sor a tavakkal körülölelt lengyelországi Dadajban. A BMW Motorrad GS Trophy kelet-közép-európai selejtezőjére az en.gstrophy.pl weboldalon nevezhetnek a motorosok.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!