Először női csapat a BMW GS Trophy-n!

bmw motorrad international gs trophy 2016A BMW Motorrad GS Trophy történetében először állhat rajthoz női csapat a jövőre megrendezendő versenyen.

A BMW Motorrad kétévente rendezi meg amatőr túraendurósok számára az egyedülálló élményt nyújtó BMW Motorrad GS Trophy-t.

A megmérettetés 2016 tavaszán esedékes döntőjén – először a GS Trophy történetében – egy kizárólag női versenyzőkből álló, háromfős csapat is bizonyíthatja tudását.

A döntő helyszínén, Délkelet-Ázsia rendkívüli izgalmakat ígérő tájain, azok a hölgyek állhatnak rajthoz a csapat tagjaként, akik a 2015. szeptember 9-e és 16-a között Dél-Afrikában megrendezett selejtezőn a legjobbaknak bizonyulnak.

A kvalifikációra a BMW minden amatőr endurós hölgy jelentkezését várja – esetükben, ellentétben a férfiakkal, nem feltétel az, hogy BMW GS tulajdonosok legyenek.

HIRDETÉS (x)

A koncertekkel, partikkal és a BMW Enduro Academy tréningjeivel egybekötött döntő előszobájába bárki bekerülhet, aki június 26-áig leadja nevezését a GS Trophy weboldalán.

A jelentkezők közül a BMW Motorrad zsűrije – figyelembe véve a nevezők motorozási készségeit és csapatmunkára való alkalmasságát – választja ki azt a 10 motorost, aki a BMW Motorrad költségén a dél-afrikai selejtezőre utazhat.

A GS Trophy döntőjén vegyes vagy férfi csapatokban indulni szándékozó magyar motorosok, a 2016-os döntőre a kelet-közép-európai selejtezőjében szerezhetnek kvótát.

A kvalifikációra augusztus 28-a és 30-a között kerül sor a tavakkal körülölelt lengyelországi Dadajban. A BMW Motorrad GS Trophy kelet-közép-európai selejtezőjére az en.gstrophy.pl weboldalon nevezhetnek a motorosok.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!