Orlando Bloom motorja, a BMW S 1000 R Custom

bmw s 1000 r custom orlando bloom2Az ismert színész, Orlando Bloom álommotorját barátja, Michael „Woolie" Woolaway motorépítő készítette el.

Orlando Bloom a világ egyik legkeresettebb színésze, aki olyan monumentális hollywoodi szuperprodukciókban játszott már címszerepet, mint A Gyűrűk Ura, A Karib-tenger kalózai, a Trója vagy a Mennyei királyság.

Azt azonban kevesen tudják róla, hogy megszállott motorozó és gyűjtő, aki valósággal rajong a BMW motorkerékpárokért.

Így nem csoda, hogy a népszerű színész garázsában megannyi BMW kétkerekű, köztük számos igazi klasszikus talált otthonra az elmúlt évek során.

Egyedülálló kétkerekűje megalkotásához Orlando Bloom a BMW S 1000 R modellt választotta alapul, majd elképzeléseit jóbarátja, Michael „Woolie" Woolaway, az egyedi motorkerékpárokat készítő Deus Ex Machina első embere és vezető tervezője váltotta valóra. Így született meg a BMW S 1000 R Custom.

HIRDETÉS (x)

Orlando Bloom a kamerák kereszttüzében, a BMW Motorrad „4CYL" című produkciójának forgatásán próbálta ki először a lenyűgözően egyedülálló, négyhengeres vasat.

Az Arthur de Kersauson és Clement Beauvais rendezte rövidfilm snittjeit Malibu hegyvidéki útjain vették fel. A különleges együttműködés gyümölcsét itt tekinthetik meg:

bmw s 1000 r custom - orlando bloombmw s 1000 r custom - orlando bloom1

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!