Orlando Bloom motorja, a BMW S 1000 R Custom

bmw s 1000 r custom orlando bloom2Az ismert színész, Orlando Bloom álommotorját barátja, Michael „Woolie" Woolaway motorépítő készítette el.

Orlando Bloom a világ egyik legkeresettebb színésze, aki olyan monumentális hollywoodi szuperprodukciókban játszott már címszerepet, mint A Gyűrűk Ura, A Karib-tenger kalózai, a Trója vagy a Mennyei királyság.

Azt azonban kevesen tudják róla, hogy megszállott motorozó és gyűjtő, aki valósággal rajong a BMW motorkerékpárokért.

Így nem csoda, hogy a népszerű színész garázsában megannyi BMW kétkerekű, köztük számos igazi klasszikus talált otthonra az elmúlt évek során.

Egyedülálló kétkerekűje megalkotásához Orlando Bloom a BMW S 1000 R modellt választotta alapul, majd elképzeléseit jóbarátja, Michael „Woolie" Woolaway, az egyedi motorkerékpárokat készítő Deus Ex Machina első embere és vezető tervezője váltotta valóra. Így született meg a BMW S 1000 R Custom.

HIRDETÉS (x)

Orlando Bloom a kamerák kereszttüzében, a BMW Motorrad „4CYL" című produkciójának forgatásán próbálta ki először a lenyűgözően egyedülálló, négyhengeres vasat.

Az Arthur de Kersauson és Clement Beauvais rendezte rövidfilm snittjeit Malibu hegyvidéki útjain vették fel. A különleges együttműködés gyümölcsét itt tekinthetik meg:

bmw s 1000 r custom - orlando bloombmw s 1000 r custom - orlando bloom1

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!