Ajánld fel jótékony célra az 1%-odat!

1szazalekA magánszemélyek még 2015. május 20-ig nyilatkozhatnak személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásáról. A korábbi évekhez hasonlóan ismét álljon itt azoknak a szervezeteknek a listája, amelyeket olvasóink és szerkesztőségünk tagjai érdemesek tartanak az adományozásra.

 

A listában nem csak motoros szervezetek vannak, de mindegyiknek van motoros érdekeltsége is. Hogy saját magunk felé hajoljon a kezünk, elsőkén a 2015-2016-os jótékonysági motoros naptárunk támogatott szervezete álljon a listán, majd a többiek véletlenszerű sorrendben:

Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Adószám: 18661040-1-13

 


HIRDETÉS (x)

ALAPÍTVÁNY A MACSKÁKÉRT 23 éve a macskák szolgálatában. Az SZJA 1%-okból befolyó összegeket ivartalanytások támogatására költjük, mert meggyőződésünk, hogy csak ezzel a megelőzéssel tarthatjuk kordában a szomorú sorsra ítélt macska-túlszaporulatot. Segíts, hogy segíthessünk! Neked semmibe nem kerül, de sok macskán segíthetsz. Minden fillér számít! Ne legyints, hogy a te filléreid nem számítanak. Ajánld fel! mert sok kicsi sokra megy! ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK és várjuk a felajánlásokat!

ALAPÍTVÁNY A MACSKÁKÉRT

Adószám: 18011476-1-13

 


 

2014-ben közel 7,5 millió Ft gyűlt össze az általatok felajánlott 2013. évi személyi jövedelemadó 1%-ából. Ezúton is nagyon köszönjük mindenkinek, aki fontosnak tartja a Magyar Mentőmotor Alapítvány munkáját és ily módon támogatja további működését! Mint sokan láthattátok, az előző évben felajánlott 1%-okból többek között egy új Honda Crosstourer került megvásárlásra, mely a Mentőmotoros Nap alkalmával került átadásra – üzemeltetésre – az Országos Mentőszolgálatnak. Idén is kérjük, támogassátok adótok 1%-ának felajánlásával Alapítványunkat, hogy a segítségetekkel tovább bővíthessük a Mentőmotoros Szolgálatot! Köszönjük!

Magyar Mentőmotor Alapítvány

Adószám: 18019807-1-13

 


 

Adója 1 %-ának felajánlásakor gondoljon a KöBE által alapított Szent Kristóf Alapítványra. Egyesületi biztosítóként fontosnak tartjuk, hogy akkor is tagtársaink és családjaik mellett álljunk, amikor arra egy sajnálatos eseményt követően a legnagyobb szükségük van. 2010-ben létrehozott alapítványunk eddig valamennyi érvényes beérkezett pályázatot pozitívan bírált el, ezzel segítve számos közlekedési balesetben elhunyt ügyfelünk nehéz helyzetbe jutott családját. Felajánlását a Szent Kristóf Alapítvány és a nehéz helyzetbe került családok nevében előre is nagyon köszönjük!

Szent Kristóf Alapítvány

Adószám: 18028575-1-42.

 


 

Várjuk további szervezetek adatait is a listába!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!