Ajánld fel jótékony célra az 1%-odat!

1szazalekA magánszemélyek még 2015. május 20-ig nyilatkozhatnak személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásáról. A korábbi évekhez hasonlóan ismét álljon itt azoknak a szervezeteknek a listája, amelyeket olvasóink és szerkesztőségünk tagjai érdemesek tartanak az adományozásra.

 

A listában nem csak motoros szervezetek vannak, de mindegyiknek van motoros érdekeltsége is. Hogy saját magunk felé hajoljon a kezünk, elsőkén a 2015-2016-os jótékonysági motoros naptárunk támogatott szervezete álljon a listán, majd a többiek véletlenszerű sorrendben:

Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Adószám: 18661040-1-13

 


HIRDETÉS (x)

ALAPÍTVÁNY A MACSKÁKÉRT 23 éve a macskák szolgálatában. Az SZJA 1%-okból befolyó összegeket ivartalanytások támogatására költjük, mert meggyőződésünk, hogy csak ezzel a megelőzéssel tarthatjuk kordában a szomorú sorsra ítélt macska-túlszaporulatot. Segíts, hogy segíthessünk! Neked semmibe nem kerül, de sok macskán segíthetsz. Minden fillér számít! Ne legyints, hogy a te filléreid nem számítanak. Ajánld fel! mert sok kicsi sokra megy! ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK és várjuk a felajánlásokat!

ALAPÍTVÁNY A MACSKÁKÉRT

Adószám: 18011476-1-13

 


 

2014-ben közel 7,5 millió Ft gyűlt össze az általatok felajánlott 2013. évi személyi jövedelemadó 1%-ából. Ezúton is nagyon köszönjük mindenkinek, aki fontosnak tartja a Magyar Mentőmotor Alapítvány munkáját és ily módon támogatja további működését! Mint sokan láthattátok, az előző évben felajánlott 1%-okból többek között egy új Honda Crosstourer került megvásárlásra, mely a Mentőmotoros Nap alkalmával került átadásra – üzemeltetésre – az Országos Mentőszolgálatnak. Idén is kérjük, támogassátok adótok 1%-ának felajánlásával Alapítványunkat, hogy a segítségetekkel tovább bővíthessük a Mentőmotoros Szolgálatot! Köszönjük!

Magyar Mentőmotor Alapítvány

Adószám: 18019807-1-13

 


 

Adója 1 %-ának felajánlásakor gondoljon a KöBE által alapított Szent Kristóf Alapítványra. Egyesületi biztosítóként fontosnak tartjuk, hogy akkor is tagtársaink és családjaik mellett álljunk, amikor arra egy sajnálatos eseményt követően a legnagyobb szükségük van. 2010-ben létrehozott alapítványunk eddig valamennyi érvényes beérkezett pályázatot pozitívan bírált el, ezzel segítve számos közlekedési balesetben elhunyt ügyfelünk nehéz helyzetbe jutott családját. Felajánlását a Szent Kristóf Alapítvány és a nehéz helyzetbe került családok nevében előre is nagyon köszönjük!

Szent Kristóf Alapítvány

Adószám: 18028575-1-42.

 


 

Várjuk további szervezetek adatait is a listába!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!