Két keréken a milliónyi mosolyért

ride of smilesA BMW Motorrad egy R 1200 GS Adventure motorkerékpárral és kiegészítőkkel támogatja az 50 000 mérföldes jótékonysági utazást.

Május 1-jén, New Yorkból indult világkörüli útjára a Mosolyok futama (Ride of Smiles) elnevezésű, 50 000 mérföldet felölelő motoros utazás, amely azért jött létre, hogy adományokat gyűjtsön a rászoruló gyermekek számára szerte a világon.

A jótékonysági kezdeményezés célja minimum 50 000 eurónyi pénzügyi támogatás összegyűjtése a földrészeket átfogó utazás során, a bevételeket pedig négy nemzetközi segélyszervezet között osztják majd szét.

A Mosolyok futama kezdeményezője és egyedüli résztvevője Dr. Henning Bützow, aki lelkes és rutinos motoros, 1989 óta járja a világot két keréken.

A német szakorvos az utazásai során tapasztalt óriási vendégszeretettel és életörömmel szembesülve döntötte el, hogy életre hívja a Mosolyok futama kezdeményezést, hogy visszaadhasson valamennyit mindabból a szeretetből, amelyből útja során részesült.

HIRDETÉS (x)

Hogy sikeresen teljesíthesse eme nemes célját, a BMW Motorrad egy BMW R 1200 GS Adventure motorkerékpárt, teljes motoros ruházatot és néhány hasznos technikai kiegészítőt adott Dr. Henning Bützow-nak, akivel a BMW Motorrad már korábban is együttműködött: 2008-ban a doktor egy BMW F 650 GS Dakar motorkerékpárral egy mintegy 35 000 kilométeres jótékonysági utazást tett meg a világ körül, a Változás futama (Ride of Change) jótékonysági kezdeményezés részeként.

50 000 mérföld = 50 000 euró

A Mosolyok futama 50 000 mérföldes távja azt a minimum 50 000 eurónyi jótékonysági bevételt szimbolizálja, amelyet Dr. Henning Bützow összegyűjtene a rászoruló emberek számára. A túra tervezett útvonala Észak-Amerikán, Közép-Amerikán, Dél-Amerikán, Ausztrálián és Új-Zélandon is keresztülvezet, egy látványos 50-es számot rajzolva le a kiterített földgömbön.

Bárki, aki figyelemmel követné a doktor utazását, a GPS LIVE követési szolgáltatással vagy a Mosolyok futama hivatalos weboldalán (www.ride-of-smiles.de) megteheti mindezt.

Aki adományozni szeretne, kérjük, keresse fel a Mosolyok futama hivatalos weboldalát vagy közvetlenül a kezdeményezésbe bevont négy nemzetközi segélyszervezet egyikét:

Orvosok Határok Nélkül (MSF – Médecins Sans Frontiéres): www.msf.org
Keresztény Vak Misszió (CBM – Christian Blind Mission): www.cbm.org
Együtt Afrikáért (Gemeinsam für Afrika): www.gemeinsam-fuer-afrika.de
A Bayerischer Rundfunk rászoruló gyermekeket segítő „Sternstunden" műsora: www.br.de

A szervezetekhez az adományok levonások nélkül, száz százalékban jutnak el, mellékelt igazoló nyugta kíséretében, amely biztosítja az adott összegű, adóalap csökkentésével érvényesíthető adókedvezményt.

A felajánlott összeggel az adományozók nem a Mosolyok futama utazást támogatják, azt teljes mértékben Dr. Henning Bützow finanszírozza. A kezdeményezéshez indulás előtt több mint 11 000 eurónyi támogatással csatlakoztak az emberek.

Az adományokból összegyűlt aktuális összeg a Mosolyok futama hivatalos weboldalán és applikációján is nyomon követhető.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!