Br.car Kft. a motoros csajokért

br car kft muszaki vizsga 4A Br.Car Kft. 1992-ben kezdte meg a tevékenységét. Az akkori fő profil az autógázrendszerek kis, és nagykereskedelme mellett az kettős üzemre történő átalakítás volt, ami a mai napig is szerepel a cég profiljai között.

 

1997-ben az eredetiségvizsgálat bevezetésével cégünk is felvette ezt a területet szolgáltatásai közé. 2010-ben megnyitottuk műszaki vizsga állomásunkat is a pilisvörösvári telephelyen, amellyel lehetővé vált a járművek helyszíni vizsgáztatása is. Így kollégáink egy előzetes vizsga felmérés alapján akár rögtön le is tudják vizsgáztatni a műszakilag alkalmas járműveket, a Szondi utcai telephelyen.

A műszaki vizsga előzetes bejelentkezés után, akár a helyszínen is megvárható. A vizsga ideje kb. 45-50 perc. Igény szerint előzetes egyeztetés alapján járművét hozzuk-visszük.

HIRDETÉS (x)

Szolgáltatásaink:

- Műszaki vizsga (személyautó, kisteherautó 3,5 t-ig, motorkerékpár, utánfutó)
- Vizsgára való felkészítés
- Eredetiségvizsgálat (személyautó, kisteherautó 3,5 t-ig, motorkerékpár, utánfutó)
- Átírás, okmányirodai ügyintézés
- Alkatrészek értékesítése, beszerelése
- Gázautó szerelés, autójavítás

Bejelentkezni a 06-30-222-42-65 -ös telefonszámon lehet.

Ajánlatunk a Csajokamotoron.hu tagjai részére:

A Csajok a motoron tagjai részére, a környéken kialakult 22-24 000 Ft-os vizsgadíjjal szemben 20 000 Ft-ért (áfás) vállaljuk a járművek műszaki vizsgáztatását, egyéb rejtett költségek nélkül.

A tagok motorkerékpárjait 10 000 Ft helyett 8 000 Ft-ért (áfás) vizsgáztatjuk. Ha a motorkerékpár mellett a személyautóikat is nálunk vizsgáztatják, akkor a motor vizsgát 4500 Ft-ért vállaljuk.

 

A kedvezmény igénybevételéhez nem kell mást tenned, mint a bejelentkezésnél hivatkozni a Csajokamotoron.hu-ra! br car kft muszaki vizsga 1br car kft muszaki vizsga 2br car kft muszaki vizsga 3

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!