Revolution Motorgumi

revolution motor 2A 2015-2016-os CSAM naptár egyik támogatója a Revolution Motor, aki egy kizárólag új motorgumikkal foglalkozó cég és egész Európában széleskörű ügyfélkörrel rendelkezik.

 

„Cégünk elsősorban Dunlop, Pirelli, Michelin, Metzeler, Bridgestone, Continental, Avon és még további körülbelül 10 márkában új utcai és verseny motorgumik forgalmazásával foglalkozik. Raktárkészlettel is rendelkezünk, illetve rendelésre speciális típusú és méretű gumikat is be tudunk szerezni rövid határidőn belül sokféle motor típushoz, itthon a legkedvezőbb áron.

Cégünk 2009 óta van a hazai piacon és az eltelt időszak óta rengeteg visszatérő és új vásárlóra tettünk szert a nagyon jó áraknak és a korrekt kiszolgálásnak, tájékoztatásnak köszönhetően. Európa szerte is egyre többen keresnek meg bennünket, mert külföldi viszonylatban is nagyon jó árakat tudunk adni a vásárlóinknak.

HIRDETÉS (x)

Az ország több részén vannak szerviz partnereink, akik akciós áron szerelik fel a nálunk vásárolt abroncsokat. Ha valaki vidékről szeretne vásárolni, az sem probléma, mind postai úton, mind pedig a DPD futárszolgálattal, egy napos határidővel tudjuk eljuttatni a vásárolt gumikat a megrendelőhöz. Jelenleg készülünk immár negyedik alkalommal az idei nagy, motoros szezonnyitó eseményére, a Hungexpo területén megrendezésre kerülő 2015-ös Motor Kiállításra, ami Március 20-22-ig lesz Budapesten, várunk minden meglévő és új vásárlónkat ezen a helyszínen is sok szeretettel a G pavilonban!

Ha esetleg bővebb információt szeretnél kapni rólunk, illetve szívesen megnéznéd az árainkat és kérdésed is felmerülne bármilyen motorgumival kapcsolatban, keress minket bátran az elérhetőségeinken. Megtaláltok minket a Facebookon a Dunlop, Pirelli, Michelin, Metzeler race, street tires like-os oldalon, illetve a www.revolutionmotor.hu weboldalon is. Mert nem mindegy, kitől, mennyiért és milyen új motorgumit vásárolsz."revolution motor 1revolution motor 3revolution motor 4revolution motor 5revolution motor 6revolution motor 7revolution motor 8revolution motor 9

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!