Kawasaki ER-6n dizájn verseny

2009-ben az új ER-6n bemutatásával a Kawasaki tovább erősíti pozícióját a naked középosztályban. A soros, kéthengeres, 650-es motor fiatalos és stílusos karakterének kihangsúlyozására a Kawasaki dizájn versenyt hirdet, melyen mindenki próbára teheti képzelőerejét, és akár meg is nyerheti az általa tervezett ER-6n-t.

Az ER-6n oldal virtuális fényezőstúdiójában elkészítheted és bemutathatod a saját dizájnodat. Sőt, kellő népszerűsítéssel a Tiéd is lehet a motor! Hogyan nyerhetsz egy ER-6n-t? Szerezd meg a legtöbb szavazatot! Az oldalon minden fontos információt megtalálsz, de nézz be a Kawasaki blog oldalára is, ahol megmutatjuk, hogyan foghatsz neki a tervezésnek, kommentáljuk a legdurvább dizájnokat, és felkérünk ismert embereket, hogy mondják el, ők hogyan terveznék meg a sajátjukat.

 

HIRDETÉS (x)

Február 2-től április 19-ig van lehetőséged arra, hogy készíts egy saját ER-6n dizájnt és beszerezd a legtöbb szavazatot! Szavazni is megéri, mert a szavazók közül 3 szerencsés egy-egy eredeti Kawasaki dzsekit nyer. A győztes dizájnt Franciaországban festik meg az OCD stúdióban. Nézd meg az OCD már elkészült művéről szóló videót a magyarországi Kawasaki YouTube oldalán.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!