Kawasaki ER-6n dizájn verseny

2009-ben az új ER-6n bemutatásával a Kawasaki tovább erősíti pozícióját a naked középosztályban. A soros, kéthengeres, 650-es motor fiatalos és stílusos karakterének kihangsúlyozására a Kawasaki dizájn versenyt hirdet, melyen mindenki próbára teheti képzelőerejét, és akár meg is nyerheti az általa tervezett ER-6n-t.

Az ER-6n oldal virtuális fényezőstúdiójában elkészítheted és bemutathatod a saját dizájnodat. Sőt, kellő népszerűsítéssel a Tiéd is lehet a motor! Hogyan nyerhetsz egy ER-6n-t? Szerezd meg a legtöbb szavazatot! Az oldalon minden fontos információt megtalálsz, de nézz be a Kawasaki blog oldalára is, ahol megmutatjuk, hogyan foghatsz neki a tervezésnek, kommentáljuk a legdurvább dizájnokat, és felkérünk ismert embereket, hogy mondják el, ők hogyan terveznék meg a sajátjukat.

 

HIRDETÉS (x)

Február 2-től április 19-ig van lehetőséged arra, hogy készíts egy saját ER-6n dizájnt és beszerezd a legtöbb szavazatot! Szavazni is megéri, mert a szavazók közül 3 szerencsés egy-egy eredeti Kawasaki dzsekit nyer. A győztes dizájnt Franciaországban festik meg az OCD stúdióban. Nézd meg az OCD már elkészült művéről szóló videót a magyarországi Kawasaki YouTube oldalán.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!