A motoros ahol tud, segít

csam naptar cimlapVégre elkészült a 2015-2016-os jótékonysági naptárunk, amit webáruházunkon kívül több helyszínen is megvásárolhatsz. Mindjárt elárulom azt is, hogy hol.

A pénteki dedikálós bulira még csak pár száz naptárat tudott prezentálni a nyomda, de a jelenlévőknek és az előrendelőknek így is elég volt. A maradék csak hétfőre készült el, de azóta tagjainknak köszönhetően már többfelé is megvásárolható. A dedikálós buli képeit itt nézheted meg.

A 12 dögös motoros csaj ezúttal a Pilisvörösvári Önkéntes Túzoltó Egyesület szertárában pózolt a motorok mellett, autentikus környezetben. Ahogy azt már korábban is írtuk, a naptár teljes bevétel valamint a támogatóink hozzájárulásával az egyesület munkáját segítjük.

HIRDETÉS (x)

Helyek, ahol a naptár megvásárolható

  • CsaM webshop http://csajokamotoron.hu/naptar
  • Energia Fitnesz 1183. Bp, Ráday G. út 27.
  • Redhot-motors 1181.Bp., Üllői út 347.
  • Benzínkút 2170 Aszód, Falujárók útja 44.
  • Susi Szalon Sopron, Lackner u. 48. 2.em. 256/A

 A Csajok a motoron nem az egyetlen motoros közösség, amely jótékonysági akciókban vesz részt:

Idén a Harley-Davidson Budapest is csatlakozott a Babtista Szeretetszolgálat jótékonysági akciójához, a „Cipősdoboz akcióhoz", amely a szegény sorsú kisgyermekek Karácsonyát kívánja szebbé tenni. Ha te is szívesen segítenél, KATTINTS IDE!

Az RMC motornál a tavalyi nagysikerű kezdeményezésen felbuzdulva az idén ismét játékgyűjtést szerveznek a Mikulásgyárnak! Ajándékutalvánnyal buzdítják vásárlóikat, hogy gyűjtsék, a játékokat, amelyeket aztán bedobozolva, december 19-én beszállítunk a központi gyűjtőhelyre, a Hősök Terére!

Ezen kívül az üzleteik decemberi bevétele alapján segítenek a Gyermekélelmezési Alapítványnak, hogy szebbé tegyék a karácsonyt sok, szegény sorsú Gyereknek. A honlapon szereplő hírből megtudhatod a pontos részleteket!

De ezzel még nincs vége a motorosok jótékonysági akcióinak. A MOTaMOT Alapítvány Motoros Árvák Karácsonya néven SMS kampányt szervezett. A gyűjtés célja az elhunyt motorosok hátrahagyott árváinak támogatása anyagilag. Küldj te is egy SMS-t! A részleteket megtudod az alapítvány rajongói oldalán. rmc mikulasmotoros arvak karacsonyaharley ciposdoboz

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!