Egyedi ülés a nagyobb komfortért

somoto karpit 3Te is ismered azt az érzést, amikor a kényelmetlen, vagy kevésbé komfortos ülés miatt sűrűn meg kell szakítanod az utad? 

Léteznek eleve kényelmesebb üléssel készülő motorkerékpárok is, de ezek esetében is csak egy nagy darabszámban gyártott, konfekció méretekkel és kialakítással bíró alkatrészről beszélhetünk. Ha igazán nagy távokat szeretnénk motorunkkal megtenni a lehető legnagyobb kényelemben, célszerű az ülést saját igényeinkhez, méretünkhöz igazíttatni.

Somogy Gábor cége, a SoMoTo Kárpit kizárólag motorkerékpárok üléseinek kárpitozásával, és annak komfortosításával foglalkozik. A vállalkozás vezetője is közel 20 éve gyakorló motoros, így pontosan tudja, mi az, amit egy igazán profi ülésnek tudnia kell.

HIRDETÉS (x)

Abban az esetben, ha egy motorkerékpár gyári ülése nem nyújtja a megfelelő kényelmet, akkor a legjobb, amit tehet tulajdonosa, hogy a SoMoTo által kínált, személyre szabott megoldást válassza.

A legtöbb esetben a gyári ülés ergonómiailag nem megfelelő sem a vezetőnek, sem utasának, így a kellemetlenségek miatt a motorozás könnyen veszít élvezeti értékéből.

Az ülések módosítására több lehetőség is van, melyek eredményeképpen az komfortosabbá és egyedi kialakításúvá válik. A teljes átalakítás során az ülések minden tekintetben módosulnak, és a jövőben biztosítani fogják a maximális kényelmet. Akárcsak egy személyre szabott ruhadarab, a korrekció során a motorkerékpár ülése is felveszi használója formáját, így ennek köszönhetően jelentősen megnöveli a nyeregben tölthető időt.

Ha érdekel ez az egyedi megoldás, kattints a SoMoTo honlapjára az elérhetőégekért! Megrendeléshez pedig töltsd le és nyomtasd ki az alábbi kupont, és egyedi ülésedet 10% kedvezménnyel rendelheted meg!

somoto karpit 1somoto karpit 2somoto karpit 4somoto karpit 5somoto karpit 6somoto karpit 7somoto karpit kedvezmenykupon

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!