Két női motoros jelölt a Nem Olimpiai Sportágak Bajnokai szavazáson

nem-olimpiai-sportagak-bajnokai-szavazas-2014A Magyar Motorsport Szövetség Kis Viktória gyorsasági motorversenyzőt és Molnár Alexandra motocross versenyzőt jelölte női kategóriában az idei NOS (Nem Olimpiai Sportágak) Bajnokai megmérettetésre. 

A szavazás nyílt, az egész országra kiterjed, de jelöltként csak a szövetségek által - NOS Bajnokai 2014 választásra akkreditált - sportolók vehetnek részt.

A szavazás a Sportolanemzet.hu portálon 5 különböző kategóriában történik, kategóriánként 3-3 jelölt kiválasztásával.

Ugyanazon kategóriába három különböző sportági képviselőt kell választani! A jelöltek kiválasztási sorrendje is számít, ugyanis az elsőnek megjelölt sportoló 3 pontot, a másodiknak megjelölt 2 pontot, a harmadiknak megjelölt 1 pontot kap.

Szavazni minden regisztrált tagnak csak egyszer lehet, de a különböző kategóriákban nem feltétlenül ugyanabban az időben.

HIRDETÉS (x)

Ha leadtuk szavazatunkat egy kategóriában, a rendszer azt regisztrálja és szavazatunkat az adott kategóriában már nem tudjuk módosítani. Viszont nem kötelező minden kategóriában azonnal szavazni, más-más kategóriákba más-más időpontokban is szavazhatunk.

A szavazás állása mindvégig publikus, mindenki számára elérhető, nyomon követhető.

Aki szeretne kedvencére voksolni, szeptember 30-tól december 7-ig teheti meg.

A kategóriák első három helyezettjei díjazásban részesülnek a szavazást lezáró rendezvényen, december 18-án, a Sportcsillagok Gálaestjének keretein belül.

Addig is, hajrá!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!