Benzinkút motorosoknak

mol motoros benzinkut 4Egy budapesti benzinkutat alakítottak át, hogy kifejezetten a motorosok igényeire szabott funkciókkal bővülve tegyék kényelmesebbé a kétkerekű tankolást.

 

A MOL Motoros Family nyár eleji közvélemény-kutatásából kiderült, hogy milyen szempontokat tart fontosnak a motoros társadalom, ha tankolásról van szó. Az így felmerült igények alapján tervezte meg és alakította ki a MOL legújabb „motoros barát" kútját, számos kényelmi és praktikus változtatással segítve az oda látogató motorosokat, robogósokat. Mező Misi és Kárász Robi az elsők között próbálták ki e vadonatúj szolgáltatásokat.

A megújult töltőállomáson ezentúl aszfaltfestés jelöli majd a motorosok számára kijelölt tankoló-helyeket, melyek a biztonságuk és kényelmük érdekében a teherautók által használt kútoszlopoktól távol eső, parkoló-közeli állások.

HIRDETÉS (x)

A „motoros barát" kúton keréknyomás-mérő berendezés, valamint a járművek mosására alkalmas kézi- és kerékpármosó állomás várja a motorosokat. A mindenki számára elérhető bicikli- és motorjavító szerszámok pedig segíthetnek a kisebb javítások elvégzésében, illetve egy-egy komolyabb gond esetén megtalálhatóak a legközelebbi szervizek elérhetőségei is.

További tervezett töltőállomások

 • - Eger, Rákóczi út (Mátra-Bükk)
 • - Pécs, Komlói út (Baranya-Mecsek)
 • - Leányfalu (Dunakanyar - Dobogókő)
 • - Balatonfüred (Balaton északi part)
 • - Mogyoród
 • Ezentúl fizetéskor sem muszáj a kútoszlopnál hagyni a motorokat, hanem a számukra kijelölt, a shophoz és a kiszolgáló oldalhoz egyaránt közeli, ugyanakkor a teherautó forgalomtól szintén távolabb eső parkolókba is állíthatók. Ezeket a helyeket a beállók végében elhelyezett motoros parkoló táblák jelölik.

   

  Bent, a mosdó helyiségekben további kényelmi megoldás segíti a motoros tankolókat, a sisakok, kabátok, kulcsok és egyéb kiegészítők felakasztására szolgáló fogasoknak köszönhetően. Ezek a kézmosóknál és a WC fülkében, továbbá a férfimosdó piszoárjai mellett szolgálják a vendégek kényelmét.

  A program keretén belül a MOL további öt kút átalakítását tűzte ki célul, melyeket 2015 tavaszáig, a motoros idény kezdetére adnak majd át. Így, a budapesti Árpád fejedelem úti mellett, országszerte az alábbi helyszíneken találkozhatunk majd „motoros barát" töltőállomásokkal.mol motoros benzinkut 1mol motoros benzinkut 2mol motoros benzinkut 3

   

   

  Nyomtatás E-mail

  BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

  Kedvelj bennünket

  Motoros filmadatbázis

  Blogok

  Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
  Bővebben...
  Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
  Bővebben...

  Rólunk

  "A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

  A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

  Iratkozz fel a hírlevélre!