Új BMW nagyrobogók 2015 tavaszától

bmw-c600-sport-2015A BMW Motorrad gőzerővel készül a jövő évi szezon kezdetére: rögtön két újfajta nagyrobogóval lepte meg híveit az Intermot Nemzetközi Motorkerékpár Kiállításon.

Az október 1-5. között megtartott rendezvényen csodálhatták meg a motorozás szerelmesei a C 600 Sport és a C 650 GT elnevezésű speciális modelleket.

A C 600 Sport dinamikus és sportos karakterére összpontosít a különleges matt kék / fekete (Racing blue metallic matt / Sapphire black metallic) fényezés, valamint a sport ülés és az Akrapovič kipufogó dob.

A C 650 GT viszont az eleganciát és a túra képességet hangsúlyozza az ébenfa / matt szürke (Ebony metallic / Motolith metallic matt) fényezéssel.

A motor felszereltségének része a Highline csomag, amely LED-es nappali világítást, ülés- és markolatfűtést, valamint gumiabroncs-nyomásellenőrzőt tartalmaz.

HIRDETÉS (x)

A 2015 tavaszától elérhető két új nagyrobogó a korábbi modelleket váltja le.

Tehát, van idő gondolkodni tavaszig, hiszen akit megfogott valamelyik gép, pár hónap múlva élvezheti a jármű adta élvezeteket.bmw-c650-gt-2015

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!