Új BMW nagyrobogók 2015 tavaszától

bmw-c600-sport-2015A BMW Motorrad gőzerővel készül a jövő évi szezon kezdetére: rögtön két újfajta nagyrobogóval lepte meg híveit az Intermot Nemzetközi Motorkerékpár Kiállításon.

Az október 1-5. között megtartott rendezvényen csodálhatták meg a motorozás szerelmesei a C 600 Sport és a C 650 GT elnevezésű speciális modelleket.

A C 600 Sport dinamikus és sportos karakterére összpontosít a különleges matt kék / fekete (Racing blue metallic matt / Sapphire black metallic) fényezés, valamint a sport ülés és az Akrapovič kipufogó dob.

A C 650 GT viszont az eleganciát és a túra képességet hangsúlyozza az ébenfa / matt szürke (Ebony metallic / Motolith metallic matt) fényezéssel.

A motor felszereltségének része a Highline csomag, amely LED-es nappali világítást, ülés- és markolatfűtést, valamint gumiabroncs-nyomásellenőrzőt tartalmaz.

HIRDETÉS (x)

A 2015 tavaszától elérhető két új nagyrobogó a korábbi modelleket váltja le.

Tehát, van idő gondolkodni tavaszig, hiszen akit megfogott valamelyik gép, pár hónap múlva élvezheti a jármű adta élvezeteket.bmw-c650-gt-2015

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!