Billy Lane újra szabad

billy-lane3Az ismert motorépítő, Billy Lane szeptember 18-án fejezte be büntetésének letöltését, melyet egy 2006-ben okozott, halálos kimenetelű közúti baleset miatt szabtak ki rá.

Billy a börtönben töltött időt követően egy orlandó-i átképző központban vett részt munkaprogramban, melyet szeptemberben fejezett be. Ez a munkaprogram a büntetés része volt. Az ott töltött idő alatt jól alkalmazkodott a körülményekhez, a többi elítélthez, és a munka során jól kamatoztatta szerelői tudását.

A 44 éves sztár motorépítőt leginkább a Monster Garage és a Bike Build-Off sorozatokból ismerheti a nagyközönség. Igazi kultuszt teremtett munkásságával a motorkerékpár rajongók körében. Karrierje 2006. szeptember 5-én tört meg, mikor pick-up-jával egy 56 éves motorost gázolt halálra Melbourne Beach déli részén.

HIRDETÉS (x)

Az ítélet megszületése után 2009. augusztus 14-én kezdte el büntetésének letöltését. A hosszú rabság szeptemberben végre befejeződött, és Billy élete újra az őt körülvevő barátok, rajongók között folytatódhat.

Sokat köszönhet családjának, és azoknak, akik nyomon követték sorsát, támogatták, és várták szabadulását. Billy Lane tervei szerint újra nyitja üzletét Daytona Beach-en, így minden bizonnyal hamarosan hallunk róla, és az általa épített, egyedi gépekről.

billy-lane

billy-lane1

billy-lane2

 

Billy a börtönben töltött időt követően egy orlandó-i átképző központban vett részt munkaprogramban, melyet szeptemberben fejezett be. Ez a munkaprogram a büntetés része volt. Az ott töltött idő alatt jól alkalmazkodott a körülményekhez, a többi elítélthez, és az munka során jól kamatoztatta szerelői tudását.

 

A 44 éves sztár motorépítőt leginkább a Monster Garage és a Bike Build-Off sorozatokból ismerheti a nagyközönség. Igazi kultuszt teremtett munkásságával a motorkerékpár rajongók körében.

 

Karrierje 2006. szeptember 5.-én tört meg, mikor pick-up-jával egy 56 éves motorost gázolt halálra Melbourne Beach déli részén.

 

Az ítélet megszületése után 2009. augusztus 14.-én kezdte el büntetésének letöltését. A hosszú rabság szeptemberben végre befejeződött, és Billy élete újra az őt körülvevő barátok, rajongók között folytatódhat. Sokat köszönhet családjának, és azoknak, akik nyomon követték sorsát, támogatták, és várták szabadulását.

 

Billy Lane tervei szerint újra nyitja üzletét Daytona Beach-en, így minden bizonnyal hamarosan hallunk róla, és az általa épített, egyedi gépekről.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...
Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!