Motorbaleset áldozata lett Arlen Ness testvére

Kevin-NessKevin J. Ness, a híres motorépítő és dizájner, Arlen Ness testvére 2014 július 30-án súlyos közúti baleset során halálos sérülést szenvedett, és elhunyt.

Az 59 éves Kevin leesett 2008-as, fekete Victory Vision típusú motorkerékpárjáról, amikor egy gépkocsival ütközött. Egy ezüst kék, 1989-es Toyota Camry vezetője, a 62 éves, kaliforniai Harry D. Preston manővere okozta a tragikus balesetet. Preston kitért a saját sávjából, hogy elkerülje az ütközést egy előtte lévő járművel, mely egy forgalmi dugó miatt hirtelen lassított.

A Toyota vezetője nem vette észre a másik sávban közlekedő 2007-es Chrysler PT Cruisert, melyet a szintén kaliforniai Robert K. Brackett vezetett, és a két gépkocsi összeütközött. Brackett kocsija ekkor áttért a mellette lévő sávba, ahol összeütközött az épp ott haladó Kevin motorjával.

HIRDETÉS (x)

A nevadai autópálya rendőrség szemtanúkat keres, vagy bárkit, aki információval szolgálhat a balesettel kapcsolatban. Mindenki, aki ismerte Kevin J. Ness-t, mélyen együtt érez a Ness családdal, és részvétüket fejezték ki.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...
Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!