Aukció tárgya lett Valentino Rossi versenyoverállja

valentino rossi thisisforsic58 4A #thisforSIC58 egy egyedi felirat, melyet a Dainese tervezett, ezzel is emléket állított Marco Simoncellinek, és így igyekszik segíteni azokat a kezdeményezéseket, melyek szolidalításban és együttműködésben vannak az alapítvány támogatásában.

 

A napokban az ebay.it-en került árverésre az a Dainese D-Air Racing ruha, melyet Valentino Rossi viselt az olasz Grand Prix-n. Az aukció megtalálható volt a Dainese.com oldalon is. Nem sokáig váratott magára a szerencsés vevő. Potom 24 000 eurós áron június 25-én gazdára talált a nem mindennapi relikvia.

A szerencsés vásárló Rossi eredeti ruháját tudhatja magáénak, melyet a kilencszeres világbajnok aláírásával is ellátott. A boldog tulajdonos továbbá egy speciális vitrint is kapott a versenyruha mellé, mely annak tárolására szolgál.

HIRDETÉS (x)

A versenyző ikon a mugellói versenypályán ebben a ruhában állt rajthoz, melynek hátára a #thisforSIC58 felirat van varrva. Ezzel a gesztussal Valentino saját maga választotta egyéni módját annak, hogy kifejezze támogatását az alapítványnak, melyet Marco Simoncellinek, 2011-ben egy versenybaleset során elhunyt barátjának emlékére hoztak étre.

A tavulliai bajnok Dainese ruhájáért folyó aukciós verseny végén a nyertes licitáló vásárlásával hozzájárult a Santa Marta projekthez, mely keretében a szervezet Coriano mellett, Marco Simoncelli szülővárosában egy napközi otthont épít fogyatékos emberek részére.

Az eredeti Valentino Rossi ruha csak egy a Dainese számtalan terméke közül, melyeket világbajnok versenyzők hordtak, így továbbiak is megtalálhatók lesznek az új dainese.com oldalon.

valentino rossi thisisforsic58 1valentino rossi thisisforsic58 2valentino rossi thisisforsic58 3valentino rossi thisisforsic58 5

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!