30 éves a Kawasaki Ninja sorozat

kawasaki 15ZX636FAz amerikai piacra történő 1984-es bevezetésével, a GPz900R nyitotta meg az idén 30 éves Kawasaki Ninja brand történetét.

 

A Kawasaki számára igen fontos ennek a dátumnak a méltó megünneplése, így megalkotott egy „30 éves a Ninja" logót, mellyel fémjelzi a már megkezdett ünnepségsorozatot, melynek a csúcsa két kifejezetten az évfordulóra tervezett új Ninja modell.

A megkülönböztetett színű és vonalvezetésű Ninja 30. évfordulós ZX-10R és ZX-6R méltán kifejezik azt a büszkeséget, melyet a Kawasaki érez a Ninja sorozat iránt és bizonyára nagy népszerűségnek fognak örvendeni az európai Kawasaki-rajongók körében.

HIRDETÉS (x)

2014 januárjában, a KRT Superbike csapat indulásánál Shigemi Tanaka (Kawasaki Motors Europe) leplezte le az új logót Barcelonában. Véleménye szerint ennek megjelenése felhívja a figyelmet az emlékezetes motorokra a múltból és a legújabb modelleken is tükrözi a motor alapvető szellemiségét.

"A Ninja nem köt kompromisszumokat! A legjobb akar lenni, legyen szó akár a megjelenésről, akár a teljesítményről. A belépő kategóriás motorjainktól kezdve a híres Ninja ZX-10R-ig, - mely WSBK sorozatban győztes motor alapját adja – hordozza azt, amit a Ninja termékcsalád összes tagja, beleértve a 30. évforduló kapcsán megjelenő két új modellt.

2014-ben egész Európában arra készülünk, hogy újraélesszük a híres régi gépek, versenysikerek emlékét, miközben a jelenlegi és jövőbeli fejlesztésekre is ráirányítjuk a figyelmet. Ha valaha vagy mostanában tulajdonosa volt egy Ninjának, vagy csak egyszerűen többet akar megtudni a Kawasaki-érzésről, akkor a Ninja 30 ünnepségek Önnek szólnak." - tette hozzá Toshiaki Tani, Senior Manager - Sales Promotion Department részéről a Kawasaki Heavy Industries képviseletében.

„Harminc évig a Ninja jelentette a magas teljesítmény alapját. Az első Ninja, a GPz900R 1984-ben debütált. Kimagasló technológiájával egy új korszakot nyitott sportmotorok világában. Az erő, a kiváló kezelhetőség és aerodinamikája tette világszerte elismertté.

Azóta is töretlenül a Ninja jelenti a supersport-motorok mérvadó modelljét. 2014-ben, a 30. évforduló alkalmából megrendezésre kerülő ünnepségsorozattal, mi a Kawasakinál hálánkat szeretnénk kifejezni valamennyi Ninja-rajongónak, akik szerették és támogatták ezt a korszakalkotó motort az elmúlt három évtizedben."kawasaki 15ZX1000Kkawasaki ninja 30 years

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!