30 éves a Kawasaki Ninja sorozat

kawasaki 15ZX636FAz amerikai piacra történő 1984-es bevezetésével, a GPz900R nyitotta meg az idén 30 éves Kawasaki Ninja brand történetét.

 

A Kawasaki számára igen fontos ennek a dátumnak a méltó megünneplése, így megalkotott egy „30 éves a Ninja" logót, mellyel fémjelzi a már megkezdett ünnepségsorozatot, melynek a csúcsa két kifejezetten az évfordulóra tervezett új Ninja modell.

A megkülönböztetett színű és vonalvezetésű Ninja 30. évfordulós ZX-10R és ZX-6R méltán kifejezik azt a büszkeséget, melyet a Kawasaki érez a Ninja sorozat iránt és bizonyára nagy népszerűségnek fognak örvendeni az európai Kawasaki-rajongók körében.

HIRDETÉS (x)

2014 januárjában, a KRT Superbike csapat indulásánál Shigemi Tanaka (Kawasaki Motors Europe) leplezte le az új logót Barcelonában. Véleménye szerint ennek megjelenése felhívja a figyelmet az emlékezetes motorokra a múltból és a legújabb modelleken is tükrözi a motor alapvető szellemiségét.

"A Ninja nem köt kompromisszumokat! A legjobb akar lenni, legyen szó akár a megjelenésről, akár a teljesítményről. A belépő kategóriás motorjainktól kezdve a híres Ninja ZX-10R-ig, - mely WSBK sorozatban győztes motor alapját adja – hordozza azt, amit a Ninja termékcsalád összes tagja, beleértve a 30. évforduló kapcsán megjelenő két új modellt.

2014-ben egész Európában arra készülünk, hogy újraélesszük a híres régi gépek, versenysikerek emlékét, miközben a jelenlegi és jövőbeli fejlesztésekre is ráirányítjuk a figyelmet. Ha valaha vagy mostanában tulajdonosa volt egy Ninjának, vagy csak egyszerűen többet akar megtudni a Kawasaki-érzésről, akkor a Ninja 30 ünnepségek Önnek szólnak." - tette hozzá Toshiaki Tani, Senior Manager - Sales Promotion Department részéről a Kawasaki Heavy Industries képviseletében.

„Harminc évig a Ninja jelentette a magas teljesítmény alapját. Az első Ninja, a GPz900R 1984-ben debütált. Kimagasló technológiájával egy új korszakot nyitott sportmotorok világában. Az erő, a kiváló kezelhetőség és aerodinamikája tette világszerte elismertté.

Azóta is töretlenül a Ninja jelenti a supersport-motorok mérvadó modelljét. 2014-ben, a 30. évforduló alkalmából megrendezésre kerülő ünnepségsorozattal, mi a Kawasakinál hálánkat szeretnénk kifejezni valamennyi Ninja-rajongónak, akik szerették és támogatták ezt a korszakalkotó motort az elmúlt három évtizedben."kawasaki 15ZX1000Kkawasaki ninja 30 years

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Érezted már, hogy döntened kell, de nem tudsz..... Meghallgatsz ilyenkor mindenkit, hátha segít a jó...
Bővebben...
Szerintem nincs mit hozzáfűzni a képhez. A tavasz már a kanyarban van. ​ Nálunk egyébként...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!