Indul a BMW Motorrad Race Trophy

Tartalomjegyzék

bmw-motorrad-race-trophyA bajor gyártó innovatív világméretű versenysport-projektet indít a BMW Motorrad privát versenyzői számára.

A BMW Motorrad Race Trophy a különböző nemzetközi- és országos bajnokságokon BMW motorkerékpárral induló privát versenyzők számára meghirdette saját versenysorozatát.

Versenyeiken elért eredményeiknek megfelelően a BMW Motorrad Race Trophy értékelésében is pontokat szereznek a résztvevők, amelyek alapján év végén megválasztják a világ legjobb BMW Motorrad privát motorosát.

„Célkitűzésünk, hogy a BMW Motorrad a versenysportban is élen járjon az innovatív ötletek megvalósításában" – hangsúlyozta Stephan Schaller, a BMW Motorrad elnöke.

„Újra kívánjuk értelmezni az ügyfélsport rendszerét, így nagy örömmel tölt el minket, hogy a BMW Motorrad Race Trophy formájában olyan projektet mutathatunk be, amely még nem létezett a nemzetközi motorkerékpár-sportban.

HIRDETÉS (x)

A világ első motorkerékpár-gyártójaként kínálunk az összes kontinensre kiterjedő, s közös értékeléssel összefogott versenysport-projektet privát versenyzőink számára. A BMW Motorrad versenyzői így a világ minden részéről egyetlen nagy családot alkothatnak.

A BMW Motorrad Race Trophy 2014-től kínált, kibővített ügyfélsport-programunk alapvető eleme. A versenysportban szereplő ügyfeleink a márka kiváló nagykövetei, akik minden kontinensen képviselik a BMW Motorrad színeit. A BMW Motorrad Motorsport széles körű támogatással és további előnyökkel viszonozza erőfeszítéseiket."

A megerősített ügyfélsport-program stratégiai megújításának keretében a BMW Motorrad Motorsport vezetősége is megfelelően átalakult.

Első lépésként a nemzetközi motorkerékpár-versenysport területén évtizedes tapasztalatokkal rendelkező Berthold Hauser vette át a BMW Motorrad Motorsport műszaki igazgatói székét.

Második ütemként létrejött a BMW Motorrad Motorsport marketingigazgatói pozíciója, amit Udo Mark tölt be, aki a BMW Group kötelékében végzett sokévi munkája során szintén jelentős versenysport-tapasztalat birtokosa.

A BMW Motorrad Race Trophy hivatalos bemutatója alkalmával – amelyre Assenben, a 2014-es FIM Superbike-világbajnokság hollandiai futamának keretében került sor – Hauser és Mark részletesen ismertette ezen egyedülálló megmérettetés részleteit.

Az első szezon során a versenyben azok a BMW-vel induló privát versenyzők vehetnek részt, akik a tizenöt kiválasztott bajnokság valamelyikében indulnak: a listában a FIM Superbike-világbajnokságtól egészen az Isle of Man TT-ig találhatóak bajnokságok.

A BMW Motorrad versenyzői összesen hat kontinens 19 országában gyűjthetnek pontokat a BMW Motorrad Race Trophy 2014-es idénye során. Komplex és kiegyenlített számítási módszer határozza meg, hány pontot írnak jóvá az egyes résztvevőknek az adott versenyeken elért eredményeikért. Az idény végén a legjobb tizenöt motoros ünnepélyes keretek között veheti át díját, illetve pénzjutalmát. A BMW Motorrad Race Trophy összdíjazása százezer euró.

Az érdeklődők máris jelentkezhetnek a BMW Motorrad Race Trophy sorozatára. Minden olyan privát motoros indulhat a 2014-es pontversenyen, aki a BMW S 1000 RR vagy a BMW HP4 modellekre épülő motorkerékpárjával legalább egyen részt vesz a megadott tizenöt versenysorozat/sportesemény közül. A tervek szerint a jövőben további bajnokságokkal bővül a BMW Motorrad Race Trophy kínálata. A részvétel ingyenes.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!