MOL Motoros Family - Segíthetünk? Robogunk!

Tartalomjegyzék

motoros family 10Ahogy beléptem a sajtótájékoztató helyszínére, elég vicces látvány fogadott: Négy fickó összeölelkezve skandálta egy csapat fotós előtt: Segíthetünk? Robogunk!

A négy figura Kárász Róbert, Kovács Áron, Mező Misi és Harsányi Levente volt, később csatlakozott hozzájuk Polyák Lilla is, aki ugyan egy piros BMW nyergében fotózkodott később, de kiderült neki egy Kawasakija van otthon.

A vidám kezdet után következett a komoly folytatás: Kárász Róbert köszöntötte az egybegyűlteket, és elmondta a Motoros Family alapvető célját: összefogni a motoros és robogós társadalmat, és utána minél több jótékonysági akcióra buzdítani az család tagjait.

HIRDETÉS (x)
A Motoros Family tagsága természetesen ingyenes, és itt lépett be Szollár Domonkos a Mol Kommunikációs igazgatója, aki elmondta, hogy a vállalat Motoros Family Green Card kártyát bocsát ki a tagoknak, mellyel jelentős kedvezményt kapnak majd a tagok az üzemanyagok, kenőolajak és egyéb termékek árából. Érdekesség, hogy a MOL motorosbarát benzinkutak kialakítását is tervezi.

A csapat tervezi között sok jótékonysági akció szerepel, játszótér felújítás, véradás, a motorosok részére biztonságtechnikai tréningek biztosítása. Ebben az ORFK-OBB fog segíteni, Kiss Csaba alezredes számolt be arról, hogy rendszeresen fognak közösen baleset-megelőzési napokat tartani motoros rendőrök vezetésével.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!