A Harley-Davidson 2014-es Sportster modelljei

harley-davidson iron883 2014A nyolc modellből álló Sportster line továbbfejlesztett kézi vezérlőelemeket és fékalkatrészeket kínál, valamint szervizelés céljából jobb hozzáférést, szabványos H-D intelligens biztonsági rendszert (Smart Security System) és új, kulcs nélküli gyújtást biztosít a közelség alapú, érintésmentes biztonsági berendezés mellett.

Az ABS (blokkolásgátló fékrendszer) magabiztos irányíthatósága az összes 2014-es Harley-Davidson Sportster modellen elérhető, az Iron 883 kivételével.

1957-es bevezetése óta a Harley-Davidson Sportster motor a könnyed kezelést és az egyedi stílust tökéletes összhangban kombinálta az amerikai V-Twin motor karizmatikus lüktetésével.

2014-ben pedig a Sportster fejlődése további öt modellel gazdagodik.

Az Iron 883 fenyegető Dark Custom stílusától a SuperLow könnyű kezelhetőségéig; a Seventy-Two radikális chopper alakú villájáig és az 1200 Custom Limited által kínált gyári custom opciókig, bárki megtalálhatja a termetének, elképzeléseinek és stílusának leginkább megfelelő Harley-Davidson Sportster modellt.

HIRDETÉS (x)

A 2014-es Sportster újdonságai

Blokkolásgátló fékrendszer: alapfelszereltség az összes 2014 Sportster modellen, az Iron 883 kivételével, amelyen extraként szerepel. Az ABS rendeltetése, hogy növelje a biztonságot fékezés során, különösen az optimálisnál rosszabb körülmények között.

A Harley-Davidson ABS alkotórészeit úgy tervezték és valósították meg, hogy gyakorlatilag láthatatlanok legyenek, és megőrizzék a kerekek körüli rész levegős stílusát. A motoros egymástól függetlenül irányíthatja az elülső és hátsó fékeket egyaránt.

Új fékek: az összes 2014-es Sportster modell elülső és hátsó fékrendszerét áttervezték, hogy kiváló teljesítményt nyújtson.

Az elülső rotor átmérője 292 mm-ről 300 mm-re növekedett. Az új stílusú elülső féknyereg merevebb konstrukcióval és kettős 34 mm-es dugattyúkkal rendelkezik, amelyek 36 százalékkal nagyobbak a korábbi 25 mm-eseknél, hogy növeljék a fékteljesítményt.

Az új, nagy hatékonyságú elülső alumínium főfékhenger csökkenti a súrlódást, míg átfogóan javítja a fékezés élményét. A hátsó fék rotorjának átmérője továbbra is 260 mm maradt, de a hátsó féknyereg új stílust öltött kettős, 38 mm-es dugattyúval bővült.

Az elülső és hátsó fékeket eredeti, fonott rozsdamentes fékvezetékekkel szerelték fel, amelyek ellenállnak a tágulásnak és javítják a fékezés élményét és teljesítményét. A kuplungkar felszerelése is új stílust nyert, amely kiegészíti a kézileg vezérelt fék stílusát.

Beépített elektromos rendszer: a vadonatúj elektromos rendszer magában foglalja az új analóg sebességmérőt a digitális fordulatszámmérővel, az új stílusú ergonomikus kézi vezérlőkkel, a frissített kábelköteggel és feszültségszabályozóval, valamint új konstrukciójú olajtartállyal és oldalsó burkolattal, amely megkönnyíti az akkumulátor és a diagnosztikai terminál elérését és szervizelését.

Az új kézi vezérlőelemek közé tartozik a balkezes Trip kapcsoló, amellyel az új sebességmérő kijelzői közötti váltás lehetséges, beleértve a kilométer-számlálót, a megtett utat mérő kilométer-számlálót, valamint az új sebességfokozat-jelzőt és fordulatszám-kijelzőt.

H-D Smart Security System (intelligens biztonsági rendszer): az összes Sportster modellen alapfelszerelésű Smart Security System lehetővé teszi az érintésmentes működtetést a távvezérlésű biztonsági berendezéssel és az új, kulcs nélküli gyújtással.

Ha a motoros a motort elhagyja a biztonsági berendezéssel, a rendszer automatikusan aktiválódik, és a gyújtás deaktiválódik. Ha a motort megközelítjük a szóban forgó szerkezettel, a biztonsági rendszer automatikusan deaktiválódik és a motor azonnal beindítható.

Új kipufogó-jellemzők: a továbbfejlesztett kipufogórendszer teljesen hegesztett elosztócsővel és új, melegített oxigénérzékelővel rendelkezik, amely zárt kibocsátó körhöz kapcsolódik. Céljuk egyaránt a kipufogó teljesítményének javítása.

Új színek és grafika: a 2014-es Sportster modellek tizenegy új színt és két-tónusú színkombinációt, valamint új grafikákat kínálnak (nem minden szín elérhető az összes modellen).

• Három új Hard Candy Custom metál glitter fényezés: Hard Candy Volcanic Orange Flake, Hard Candy Voodoo Purple Flake, Hard Candy Chrome Flake

• Öt új szolid fényezés: Amber Whiskey, Blackened Cayenne, Morocco Gold, Mysterious Red Sunglo, Charcoal Pearl

• Három új, kéttónusú színkombináció: Mysterious Red Sunglo/ Blackened Cayenne Sunglo, Amber Whiskey/ Brilliant Silver, Charcoal Pearl/ Vivid Black.

A Harley-Davidson 2014-re is remek kínálattal állt elő a Sportstereket illetően, felejthetetlen élménnyé téve a motorozást.harley-davidson 1200ca custom limited 2014harley-davidson 1200cb custom limited 2014harley-davidson seventytwo 2014harley-davidson sportster883r 2014harley-davidson sportster forty-eight 2014harley-davidson sportster xl1200custom 2014harley-davidson superlow 2014

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!