Már előznünk sem szabad?

megvertek egy robogostA robogós egy kereszteződésnél megelőzött egy autóst, mire az a stoptáblánál hátulról belehajtott.

Agyba-főbe vertek egy robogóst 2013. november 26-án Hódmezővásárhelyen a Madách és a Zrínyi utca kereszteződésében. Nehezményezték, hogy az autójuk elé állt. A férfi a rendőröknek elmondta, miután megelőzött egy autóst, a sofőr a stoptáblánál hátulról nekihajtott. Szóváltásba keveredtek, minekutána az autós és utasa kiszálltak a kocsiból és összeverték.

A támadók elmenekültek a helyszínről, a rendőröknek azonban sikerült azonosítaniuk őket. A verekedők apa és fia voltak. Nem sokkal az eset után a megyei főkapitányság kommandósai előállították, és bilincsben vitték el a verekedőket.

HIRDETÉS (x)

A két szentesi férfi ellen közúti veszélyeztetés bűntette és garázdaság vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A motorosok nevében azt remélem, hogy példaértékű lesz az önkényeskedők büntetése, mert nem lenne jó, ha ebből az esetből rendszert csinálnának a motorosokra irigy, agresszív elemek!

Te mit gondolsz erről?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A hosszú hétvége nagy részét Pilismaróton töltöttük a Szobi Révnél. Ezúttal nem motoros találkozó volt...
Bővebben...
Miután kedden motoroztam egy kellemeset bár elég rövidet, másnap arra mentem ki a garázsba, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!