Októbertől itt a BMW R 1200 R „DarkWhite” speciális modellje!

A BMW dinamikus roadstere exkluzív ruhát ölt idén, a motor rajongóinak legnagyobb örömére.

Világszerte elismert és közkedvelt motorkerékpárként, a BMW R 1200 R, a boxer sorozatban 110 lóerős motorblokkjának vérpezsdítő teljesítményével felvértezve, a lendületes motorozás élménye, az agilitás és a klasszikus formaterv hármasának csaknem ideális egységét nyújtja.

A lenyűgöző dizájn, a kiváló ergonómia és a precíz kezelhetőség tökéletes kombinációja két keréken, amely a motorozás maximális, színtiszta élményét ígéri.

A „DarkWhite” különkiadás esetében a BMW Motorrad az R 1200 R sportos oldalára helyezte a hangsúlyt, arra, ami a boxermotorokkal hajtott BMW roadstereket mindig is jellemezte.

HIRDETÉS (x)

A gép halvány fehér fényezése és a hajtáslánc, valamint a kerekek fekete színe közti látványos ellentéttel a dinamizmust hangsúlyozza.

Az aszfaltszürke váz, a matt fekete lengővilla, hajtóműház és háromszög-lengőkar, valamint a feketére galvanizált első villa együttese remek, csúcstechnológiát sejtető összképet kölcsönöz a motornak.

A sport szélterelő kialakítása csökkenti a légellenállást a motoros sisakja és felsőteste körül, miközben az alapfelszereltség részeként kínált sportülés biztosítja a tökéletes összhangot a motorkerékpárral.

A BMW R 1200 R „DarkWhite” különkiadás ráadásul a BMW Motorrad széleskörű választékának köszönhetően számos tartozékkal és opcionálisan rendelhető extrával is felszerelhető, a tulajdonos egyéni igénye és ízlése szerint.

Aki máris kedvet kapott ahhoz, hogy a következő szezonra beszerezze a roadstert, októbertől már megteheti.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten megint nem volt motorozás, pedig az időjárás miatt akár lehetett volna. A nyakamba...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!