A 2014-es Harley-Davidson modellek bemutatója

harley davison cvo ultra limited 2014Szeptember 21-én déltől felvonulást tart Budapesten a Harley-Davidson a Béke és Erőszakmentesség Nemzetközi Napja alkalmából.

A motorosok célja, hogy felhívják a figyelmet a tolerancia és a békében való együttélés fontosságára.A jó cél érdekében szervezett felvonulás mellett családi programokkal zárják a nyári szezont a motorosok.

A több éves kutató-fejlesztő munka eredményeként létrejött 2014-es Harley-Davidson szupermodellek végre Magyarországon is bemutatkoznak! A budapesti Harley-szalon nyílt napján szombaton ezeket az újdonságokat is megnézhetik az érdeklődők.

HIRDETÉS (x)

Megtekinthető modellek:
-
FXDB Dyna Street Bob
- XL 883N Iron
- VRSCDX V-Road Night Road Special
- FLHX Street Guide
- Ultra Limited
- XL 1200X Forty Eight
- FXDF Fat Bob

Az eseményen díszvendégként a legendás brit rockbanda, a Uriah Heep tagjai is részt vesznek, akik kelet-európai turnéjuk útvonalát módosították a bemutató kedvéért. Szombat este 20:00-tól a PeCsa Music Hall színpadán lép majd fel a zenekar.

Részletes program:
10:00-tól: Új modellek bemutatása, előzetes regisztráció tesztvezetésre
12:00 – Motoros felvonulás
13:00-tól zenél a Uriah Heep Tribute zenekar
A programon való részvétel teljesen díjmentes.
Helyszín: 1112 Budapest, Neszmélyi köz 3.

A felvonulás útvonala:

1112 Budapest, Neszmélyi köz 3. - Budaörsi út - Alkotás utca - Krisztina körút - Vérmező út - Margit körút - Margit híd - Szent István körút - Bajcsy Zsilinszky út - Károly körút - Múzeum körút - Kálvin tér -Üllői út - József körút - Rákóczi út - Kossuth Lajos utca - Szabadsajtó út - Erzsébet híd - Hegyalja út - Sánc utca - Szirtes út - Citadella sétány - Szirtes út - Sánc utca - BAH csomópont - Budaörsi út - 1112 Budapest, Neszmélyi köz 3.

 

A felvonulást követően a Harley-Davidson szalonnál folytatódik a családi eseménysorozat.

 

harley davidson dyna fat bobharley davidson sportster forty eightharley davidson touring street glideUriah Heep

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!