Az Old School stílus üdvöskéje

stellenA Swiss Hard 9 Choppers-szel együtt egy másik európai úttörő érkezik délre, a Pádovában megrendezésre kerülő 16. Bike Expo Show-ra, aki nem más mint Stellen Egeland az Old School stílus új üdvöskéje.

A Custom világ 2006-ban ismerhette meg őt, mikor megépítette második motorját, az "Esox Lucius"-t, egy 1938-as Harley Davidson Fleathed nosztalgikus blokkal felszerelve. Miután megnyerte a legfontosabbnak mondható európai versenyt, Dél Dakotában találta magát, a Custom Bike Building Világ Bajnokságon, és elnyerte a szerény 3. helyezést.

2007-ben még nagyobb célokat tűzött ki maga elé, és hogy elérje ezeket, megépítette a "Hulster 8-Valve" nevet viselő gépet, mely egy H-D Knucklehead blokkot kapott, 8 szeleppel, kézzel készített leömlőkkel és egy 4 fokozatú Norton sebességváltót, amellyel jogosan nyerte el a World Champion Custom Bike Builder - (Motor Építő Világ Bajnok) - címet .

HIRDETÉS (x)

2009-ben újra visszatért a nemzetközi köztudatba,újabb motorjához megint egy ikerhengers blokkot használt fel, de ezúttal egy Boxer motort. A "Herrier" névre keresztelt motorkerékpár, egy BMW R 1200 S típusú ketyegőt kapott, melyen Stellen nem kevesebb mint 750 órán keresztül dolgozott, és ez  meg is hozta az újabb sikereket számára, ugyanis számos európai Bike Show-n első helyezést ért el, és egy 4. helyezést gyűjtött be a Sturgis-ben megrendezett világbajnokságon.

A Bike Show-k egyik legmeghatározóbb személyisége, az "Észak Királya" most ellátogat a 2010-es 16. Bike Expo Show-ra Pádovába is! Ne hagyd ki te se!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!