Újabb közlekedési szabály-változások

orfk obb trening csajoknak 2013 4A motoros jogosítvánnyal rendelkezők ismét nem unatkozhatnak, ugyanis júliusban szintén változtatások léptek életbe.

 

 

A januárban elkezdődött, kategóriákkal kapcsolatos újítások után, megint módosítottak pár dolgon az arra illetékesek.

Az internet világában élve, csak idő kérdése volt, hogy ezután a rendszám elvesztését, és persze cseréjét, elektronikus úton is bejelenthesse a gép tulajdonosa.

Júliustól a kötelező biztosítási kötvényt, igazolást, nem szükséges a forgalmi engedély mellett tartania senkinek sem. Valamint nem kell meghatalmazás, ha nem a motor tulajdonosa viszi a vasát műszaki vizsgára.

HIRDETÉS (x)

Ha valaki manipulálja a motor kilométer-számlálóját, hogy megtévessze a vevőt, egy év börtönnel sújtható.

Talán a legfontosabb dolog, hogy 0,5 ezrelék vér- és 0,25 ezrelék légalkoholszint is bűncselekménynek számít, és százezres nagyságrendű bírsággal sújtható, akit elcsípnek a rendőrök.

Tehát, csak óvatosan az utakon, s nem „csak” a büntetés elkerülése végett, hanem a saját- és egymás érdekében, ne fogyasszunk alkoholt vezetés előtt!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!