Egyedi Yamaha SR400-as készül az EICMA-ra

A dán Wrenchmonkees és a német KEDO cég közösen épít Yamaha SR400-ast a milánói EICMA kiállításra.

 

 

Idén ünnepli 35. születésnapját a Yamaha SR400 a japán piacon. 

Az évforduló tiszteletére, és az SR400 által a motorátépítés történelmében elfoglalt egyedülálló helyének megünneplésére, a Yamaha újra felkérte a dán Wrenchmonkees céget, hogy építsen egy igazán kiemelkedő, egyedi motort, melyet november 5-én, a milánói EICMA motorkiállításon szeretne bemutatni.

HIRDETÉS (x)

Azok után, hogy a korábban épített Yard Built XJR1300 motorral olyan magasra tették a lécet, a Wrenchmonkees összefogott a spéci alkatrészeket gyártó német KEDO céggel, hogy az egyedi építések határait minden eddiginél kijjebb tolják, egy megismételhetetlen SR400-as motorral.

A közös Yard Built SR400 nem csak a Yamaha specialisták számára lesz új mérce, de az is biztos, hogy inspirálóan hat majd megszámlálhatatlan motoros számára, akik egyedivé szeretnék tenni motorjaikat.

Az együttműködés folytatódni fog a Yamaha ‘Yard Built’ koncepciójában is, mivel az építők várhatóan utólagos „csomagot” fognak létrehozni Yamaha tulajdonosoknak, hogy lehetővé tegyék számukra azon elemek/alkatrészek felhasználását, melyek inspirálták őket.

Az SR400 által már létrehozott építési kultúra nagy keresletet fog generálni azon tulajdonosok köréből, akik szeretnék egyéniségüket motorjaikkal is kifejezésre juttatni, és ehhez ezt az ikonikus Yamaha motort használnák, mint kiindulási pont.

Várjuk az összefogásból született eredményt az EICMA-N! Addig is, a fotómontázson láthatunk néhány példát csodás, a Wrenchmonkees által épített Yamaha motorról.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Leponyvázás után szembesültem vele, hogy a motorom egy póktanya, lógtak a hálók keresztül-kasul, és a...
Bővebben...
Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!