Új Yamaha XV950 és XV950R

A Yamaha most kitárja az egyedi átalakítások kapuját az XV950 és XV950R motorok esetében.

 

 

Az eredeti épített motorok jellegét és személyiségét friss, neo retró, japán külsőbe csomagolták a bobberek vevői előtt.

A kompakt és stílusos XV950 és XV950R alacsonyra helyezett ülésével kifinomult és agilis vezetési élményt biztosít, de megőrzi azt a bizonyos karaktert is, ami egy ilyen egyedi gép birtoklásának nélkülözhetetlen része.

HIRDETÉS (x)

A Yamaha letisztult stílusa és a látható fém alkatrészek a motorok nemes egyszerűségét hangsúlyozzák, a kéthengeres, V-elrendezésű blokk pedig a lendületes teljesítményről és a megkérdőjelezhetetlen megbízhatóságról gondoskodik.

Főbb jellemzők: továbbfejlesztett szívórendszer a kimagasló hatékonyságért; kompakt légszűrő a megnövelt nyomaték érdekében; megnövelt teljesítmény alacsony- és középes fordulatszám tartományban; a blokkot körülölelő, 2 az 1-be kipufogócső; gumicsillapítókkal ellátott kuplung a könnyű működtetés érdekében; rozsdamentes acél burkolatok; kettős bölcsőt formázó váz a könnyű kezelhetőség és mozgékonyság érdekében; 12 küllős, könnyűfém felnik opcionális ABS-szel; úszóágyazású, 298 mm-es hullámos tárcsák; 12 literes, könnycsepp alakú üzemanyagtartály.

A végletekig leegyszerűsített, mégis stílusos XV950 tökéletes belépőt jelent az egyedi átalakítások világába. Az XV950R ötvözi a bobberek laza stílusát, a továbbfejlesztett felfüggesztésnek köszönhető sportos jellemzőkkel.

A Yamaha XV950 és XV950R ősszel kerül a márkakereskedésekbe. Az XV950 esetében kérhető ABS-es kivitel is, míg az XV950R-nél az ABS a széria felszereltség része.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...
Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!