Harley-áldás a Vatikánban

papai harley aldas 3A világ minden tájáról érkező Harley-Davidson rajongók vettek részt a pápa vasárnapi szertartásán a Harley-Davidson 110. évfordulója alkalmából Rómában.

 

Ferenc pápa több ezer Harley-Davidson motort és motorost áldott meg 2013. június 16-án, vasárnap a V-Twin motorok ünnepi feldübörgése közepette, miközben áthaladt a tömeg között a Vatikánban.

„A vásárlóink számára az az ígéretünk, hogy egyszeri és megismételhetetlen élményeket kínálunk, amire kevés más márka képes" – mondta Mark-Hans Richer, a Harley-Davidson marketingért felelős vezető munkatársa. „Az, hogy a mai áldáson részt vehettek rajongóink, beteljesíti ezeknek az emlékezetes kalandoknak az ígéretét" – tette hozzá.

HIRDETÉS (x)

A mise alatt Ferenc pápa mindenkinek megköszönte a Harley-Davidson 110. évfordulójának ünnepén való részvételét Rómában. A négy napig tartó római fieszta Ostia kikötőjében zárult zenés és szórakoztató programokkal. Az esemény az évfordulós rendezvények legnagyobb európai aktivitása volt – az ünnepségsorozat egyébként egy éven keresztül tart világszerte, 11 országban és 6 kontinensen. Az záró program a cég szülőhazájában, Milwaukee-ban lesz majd 2013 augusztusának utolsó hetében.papai harley aldas 1papai harley aldas 2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!