Aláírásgyűjtés az alacsonyabb regisztrációs adóért

regisztracios ado csokkentesEgy újonnan forgalomba helyezett 125 cm3-es motor után több mint kétszer akkora összeget (95 000 Ft) kell befizetni regisztrációs adó címén, mint egy 1100 cm3-t meg nem haladó lökettérfogatú autó után (45 000 Ft).

Mint az ismeretes, 2011 végén országgyűlési képviselőink szavaztak a személygépkocsik regisztrációs adójának csökkentéséről, és az is ismeretes, hogy ebből a rendezési tervből kimaradtak a motorkerékpárok.

A Motorrevü online aláírás-gyűjtési akciójának célja, hogy felhívja az illetékes hatóságok figyelmét a motorkerékpárok regisztrációs adójánál a gépjármű vételárához viszonyítva tapasztalható aránytalanságra.

HIRDETÉS (x)

Nézzünk egy példát:

Chevrolet Spark LS 1.0 Ár: 2 380 000 Ft, Reg.adó: 45 000 Ft = 1,89 %

Keeway ARN 125 robogó Ár: 395 000 Ft, Reg.adó: 95 000 Ft = 24,00 %

 

Ha szeretnél aláírásoddal hozzájárulni ahhoz, hogy vezetőink figyelmét felhívjuk erre az aránytalanságra és megpróbáljuk elérni a motorok regisztrációs adójának csökkentését, KATTINTS IDE!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!