Aláírásgyűjtés az alacsonyabb regisztrációs adóért

regisztracios ado csokkentesEgy újonnan forgalomba helyezett 125 cm3-es motor után több mint kétszer akkora összeget (95 000 Ft) kell befizetni regisztrációs adó címén, mint egy 1100 cm3-t meg nem haladó lökettérfogatú autó után (45 000 Ft).

Mint az ismeretes, 2011 végén országgyűlési képviselőink szavaztak a személygépkocsik regisztrációs adójának csökkentéséről, és az is ismeretes, hogy ebből a rendezési tervből kimaradtak a motorkerékpárok.

A Motorrevü online aláírás-gyűjtési akciójának célja, hogy felhívja az illetékes hatóságok figyelmét a motorkerékpárok regisztrációs adójánál a gépjármű vételárához viszonyítva tapasztalható aránytalanságra.

HIRDETÉS (x)

Nézzünk egy példát:

Chevrolet Spark LS 1.0 Ár: 2 380 000 Ft, Reg.adó: 45 000 Ft = 1,89 %

Keeway ARN 125 robogó Ár: 395 000 Ft, Reg.adó: 95 000 Ft = 24,00 %

 

Ha szeretnél aláírásoddal hozzájárulni ahhoz, hogy vezetőink figyelmét felhívjuk erre az aránytalanságra és megpróbáljuk elérni a motorok regisztrációs adójának csökkentését, KATTINTS IDE!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...
Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!